Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Και νέα incognito επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στην ΔΑΕΕΒ στην σκιά των εξελίξεων στη Συρία

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την προηγούμενη επίσκεψή του στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέβηκε σήμερα το μεσημέρι και πάλι στα γραφεία της υπηρεσίας
αυτής.
Και αυτή την φορά μπήκε στο Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας διακριτικά, με την φρουρά να ειδοποιείται για την άφιξή του την τελευταία στιγμή.
Με το «εσωτερικό» ασανσέρ ανέβηκε στον δωδέκατο όροφο και πήγε κατ’ ευθείαν στο γραφείο του Διευθυντή της ΔΑΕΕΒ, ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης του στις προηγούμενες θητείες του στην Κατεχάκη, και προνομιακός συνομιλητής του και σήμερα.
Όσο και αν προσπαθήσαμε δεν καταφέραμε να μάθουμε το αντικείμενο της επίσκεψης του Υπουργού στην Αντιτρομοκρατική, και μάλιστα δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες, αφού όπως φαίνεται κανένας άλλος δεν γνώριζε για την επίσκεψη αυτή, η οποία μάλιστα διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες.
Κάποιες πηγές ενημέρωσης συνδέουν την νέα αυτή επίσκεψη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στον 12ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου της Αλεξάνδρας, με τις εξελίξεις στην Συρία και το ενδεχόμενο διαφυγής μελών του ISIS προς την Ευρώπη μέσω Ελλάδας.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια