Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δημήτρης Αποστολόπουλος: Οι περιοδικές ενισχύσεις στο Μεταγωγών εγκυμονούν κινδύνους

Κείμενο τού Δημήτρη Αποστολόπουλου: Έχοντας προσφάτως ενισχυθεί γενναία η Διεύθυνση Μεταγωγών με Αστυνομικούς προηγούμενης κ τελευταίας σειράς, συνεχίζεται η αφαίμαξη από τη
Διεύθυνση Τροχαίας κ τις Διευθύνσεις Τάξης(Α.Τ).
Θα πρωτοτυπήσω αυτή τη φορά σε σχέση με όσα συνήθως γράφουν συνδικαλιστές κ δεν θα αναφέρω τα γνωστά!! Ταλαιπωρία των συναδέλφων, έξοδα μετακίνησης, αποστάσεις από οικίες κ υπηρεσίες κτλ.
Θα Αναφέρω όμως τη δυσλειτουργία των υπηρεσιών με τις περιοδικές ενισχύσεις από συναδέρφους που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο, αφού δεν έχουν εκπαιδευτεί σε αυτό κ εκτελούν κατά βάση αλλά καθήκοντα σε υπηρεσίες με άλλο αντικείμενο!!
Οι υπηρεσίες Μεταγωγών προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στην δημόσια ασφάλεια για να λειτουργούν με ρεζέρβα!!Αφού από αυτές περνούν κρατούμενοι που φυλάσσονται κ μετάγονται σε καταστήματα κράτησης κ δικαστήρια σε όλη τη Χώρα! Κακοποιοί που για να πιαστούν από μάχιμες υπηρεσίες, συνάδερφοι καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες κ σε μια στιγμή κενού ασφαλείας από συναδέρφους που δεν έχουν την τριβή κ την εμπειρία ανακτούν την ελευθερία τους κ την θέση τους κινδυνεύουν να πάρουν οι ίδιοι οι συνάδερφοι!
Έχω την ελπίδα λοιπόν ότι η φυσική κ πολιτική ηγεσία με ις προτάσεις Ενώσεων κ Ομοσπονδίας θα αλλάξουν το mondus operandi ενισχύοντας σε μέσα κ προσωπικό αυτή τη σημαντική υπηρεσία! Ώστε να μην κινδυνεύουν ούτε οι συνάδερφοι ούτε η εικόνα της υπηρεσίας κ να δοθούν κίνητρα ώστε να παραμείνει εκεί το προσωπικό.. Χωρίς να νιώθει απαξιωμένο ή ότι κάνει καταναγκαστικά έργα!
Αποστολοπουλος Δημητριος
μέλος Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α για την Βορειανατολική Αττική.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια