Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαρακόπουλος με Ταξίαρχο ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλία: Και στην ασφάλεια η χώρα γύρισε σελίδα

Η Ελληνική Αστυνομία έχει αποδείξει διαχρονικά ότι συνιστά έναν θεσμό που μπορεί επάξια να ανταπεξέλθει στο καθήκον που του έχει ανατεθεί, στην ασφάλεια του πολίτη».
Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε ως πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Ταξίαρχο κ. Αστέριο Ματζιώκα.

Ο Θεσσαλός πολιτικός συνεχάρη στο πρόσωπο του ταξίαρχου, τους αστυνομικούς, άνδρες και γυναίκες, για τις επιτυχίες της ΕΛΑΣ το τελευταίο διάστημα. Όπως χαρακτηριστικά είπε «τα στελέχη της αστυνομίας, σε μια εποχή έξαρσης της κάθε είδους εγκληματικότητας και παραβατικότητας, διακρίνονται από υψηλό επαγγελματισμό και αυταπάρνηση για το δύσκολο έργο που επιτελούν. Προϋπόθεση, όμως, της αποτελεσματικότητας στη δράση της ΕΛΑΣ είναι η ξεκάθαρη βούληση της πολιτικής ηγεσίας, χωρίς αστερίσκους και εξαιρέσεις! Δυστυχώς, τα προηγούμενα χρόνια, λόγω ιδεοληψιών, οι αστυνομικοί καλούνταν να λειτουργήσουν σε ένα περιοριστικό πλαίσιο, που είχε ως αποτέλεσμα την εξάπλωση των νησίδων ανομίας και των ασύλων παραβατικότητας. Και στον τομέα της ασφάλειας, όμως, η χώρα γύρισε σελίδα.
Σήμερα, υπακούοντας στις απαιτήσεις της κοινωνίας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χαράξει νέους δρόμους για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, επιδιώκοντας να αποκατασταθεί σε όλη τη χώρα, χωρίς εκπτώσεις και εξαιρέσεις, ο νόμος και η τάξη. Είναι ένα δύσκολο έργο, είμαστε όμως σίγουροι ότι με την ενίσχυση της ΕΛΑΣ σε ανθρώπινο δυναμικό και απαραίτητο εξοπλισμό, μπορεί να έλθει σε πέρας. Σε κάθε περίπτωση, η πολιτεία πλέον είναι δίπλα στον Έλληνα αστυνομικό, με θετική διάθεση για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει στον δύσκολο τομέα που καλείται να εργαστεί».

πηγή: onlarissa.gr 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια