Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με ένταλμα συνέλαβαν αλλοδαπό διαρρήκτη στην Φλώρινα

Στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής του νομού Φλώρινας έπεσε ένας 56χρονος Αλβανός ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει στην πατρίδα του,
καθώς από τα στοιχεία του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Καβάλας για κλοπή και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και παρελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας η οποίοι τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Συλλήψεις σε όλη την Ελλάδα

Στην Κω συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 68χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δασών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και οκτώ μηνών.

Στο Αγρίνιο αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 49χρονο Έλληνα μετά από έλεγχο στοιχείων, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για διακεκριμένη φθορά, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.
Στην πόλη της Άρτας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 56χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας για απάτη με ποινή φυλάκισης 15 μηνών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Στον Πύργο οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 30χρονο αλλοδαπό μετά από έλεγχο που του διενεργήθηκε, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου για κλοπή, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών.
Σε ένα χωριό του Δήμου Νικολάου Σκουφά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. μια 39χρονη Ελληνίδα σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

Μάνος Τσαγκαράκης

πηγή: protothema.gr 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια