Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ισόβια στον δολοφόνο του φαρμακοποιού


Ισόβια κάθειρξη αποφάσισε το δικαστήριο για τον δολοφόνο του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου.  Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο χωρίς ελαφρυντικά.
 

Την ενοχή του δράστη είχε προτείνει νωρίτερα και η εισαγγελέας η οποία στην εισήγησή της ήταν καταπέλτης. «Η ανθρωποκτονία τελέσθηκε σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση. Ήθελε να αποφύγει να πληρώσει ο δράστης ένα χρέος που ο ίδιος επωμίστηκε. Ένοχος και για τα τρία αδικήματα», είπε η εισαγγελέας.
 

Η πρόταση της εισαγγελέως ολοκληρώνοντας την εισήγησή της αυτή ήταν να καταδικαστεί ο κατηγορούμενος. «Προτείνω Ενοχή του κατηγορουμένου και για τα τρία αδικήματα».
 

Είχε καθαρό μυαλό, σώας τα φρένας και δεν είχε μειωμένο καταλογισμό είπε η εισαγγελέας . Σημείωσε μάλιστα ότι ο ισχυρισμός του δράστη ότι είχε μειωμένο καταλογισμό δεν στέκει. Ανέφερε μια σειρά από συμπτώματα που θα έπρεπε να έχει σε περίπτωση μειωμένου καταλογισμού τα οποία δεν παρουσιάζει. Επίσης αναφερόμενη στις περιγραφές που έγιναν για το πρόσωπο του δράστη είπε ότι δεν προκύπτει κανένα σύμπτωμα και ότι ο δράστης είναι οριακός . Μίλησε για όλα τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο και τα οποία δεν αποδεικνύουν όλα όσα προσπαθεί να αποδείξει ο δράστης και η υπεράσπισή του ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα.
 

Δικαιωμένη δήλωσε η οικογένεια του θύματος Βασίλη Φλωρου μετά την απόφαση του μικρού ορκωτού Αθηνών να καταδικάσει σε ισόβια κάθειρξη τον κατηγορούμενο.

 

Πηγή: ant1news.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια