Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Απόστολος Τάτσιος ενημερώνει για τα καθυστερούμενα υπομνήματα

Στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιήσαμε ως ΠΟΣΥΦΥ τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα, αναζητήσαμε απαντήσεις σχετικά με τα καθυστερούμενα υπομνήματα που εκκρεμούν από
τα προηγούμενα χρόνια. Καθώς το πρόβλημα συνεχίζει και διαιωνίζεται, παρά τις μέχρι τώρα δεσμεύσεις που είχαμε πάνω από ένα σχεδόν χρόνο, οφείλουμε να αναζητήσουμε τον λόγο της τεράστιας καθυστέρησης προκειμένου να ενημερώσουμε και τους ίδιους τους συναδέλφους.


 Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετοί συνάδελφοί μας, πήραν ελάχιστα ποσά για προκαταβολή και πλήρωσαν όλη την δαπάνη από την τσέπη τους. Σήμερα αυτές οι καθυστερήσεις στην εκκαθάριση και την πληρωμή, έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς τον οικονομικό τους προγραμματισμό χωρίς κανείς να μπορεί να δώσει πειστικές απαντήσεις. Η Ομοσπονδία επισκέφθηκε τα τμήματα και τους προϊστάμενους τους που είναι αρμόδια για αυτές τις εκκαθαρίσεις των υπομνημάτων προκειμένου να ενημερωθεί και να ενημερώσει.
Ενημερωθήκαμε έγκυρα από τον Προϊστάμενο του Κλάδου οικονομικοτεχνικών και πληροφορικής όπου και συζητήθηκε το πρόβλημα, πως όλα τα υπομνήματα που εκκρεμούν από το 2015 και μετά, θα εξοφληθούν αφού προηγουμένως τακτοποιηθεί νομοθετική ρύθμιση που βρίσκεται στο τελικό στάδιο, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.
Έχουν εξασφαλιστεί οι πόροι και είναι πλέον διαδικαστικό για την τελική έκβαση. Σε κάθε περίπτωση ως ΠΟΣΥΦΥ θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη των όσων μας διαβεβαίωσαν.
Απόστολος Τάτσιος
 Δ.Σ ΠΟΣΥΦΥ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια