Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιστήμονες έφτιαξαν ειδικό πάπλωμα για γυναίκες που είναι στην κλιμακτήριο!


Η εμμηνόπαυση είναι μια δύσκολη περίοδος για τις γυναίκες που την βιώνουν. Το 75% από αυτές εμφανίζουν συμπτώματα όπως οι εξάψεις, ειδικά την ώρα του ύπνου.

Τώρα, Βρετανοί επιστήμονες έφτιαξαν ένα ειδικό πάπλωμα το οποίο, όπως λένε, θα λύσει το πρόβλημα των εξάψεων στον ύπνο. Βρίσκοντας την εύκολη λύση για τα ζευγάρια που συνεχώς τσακώνονται στο κρεβάτι όταν ο ένας ζεσταίνεται κι ο άλλος κρυώνει, επιστήμονες υποστηρίζουν ότι σχεδίασαν ένα πάπλωμα ειδικά για γυναίκες που είναι στην κλιμακτήριο.

Τις εξάψεις που έχουν οι περισσότερες γυναίκες που μπαίνουν στην κλιμακτήριο, μπορεί να πυροδοτήσουν διάφοροι παράγοντες, όπως η κατανάλωση αλκοόλ, τα πικάντικα τρόφιμα ή τα ζεστά ροφήματα. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές η έντονη εφίδρωση οφείλεται στα χαμηλά επίπεδα οιστρογόνων που εμφανίζουν οι γυναίκες προχωρημένης ηλικίας.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το πάπλωμα «Nanu Hot & Not Duvet» έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε, από πλευράς θερμοκρασίας, να ικανοποιεί και τα δύο μέρη: και τον άνδρα αλλά και τη γυναίκα.

Πώς; Το πάπλωμα είναι σα να είναι «κομμένο στο δύο», με τον άνδρα να προσαρμόζει την πλευρά του παπλώματός του στη θερμοκρασία που επιθυμεί απαντώντας απλά σε ορισμένες ερωτήσεις στο διαδίκτυο. Με βάση τα αποτελέσματα των ενδιαφερόμενων και την τεχνολογία, οι επιστήμονες δημιουργούν την ιδανική θερμοκρασία για τον καθένα.


Πηγή: healthview.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια