Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι υποστηρίζει ο δράστης της δολοφονίας στην πλατεία Αμερικής

Το εμπόριο ναρκωτικών ήταν η αιτία της δολοφονίας ενός 18χρονου αλλοδαπού τον περασμένο Σεπτέμβριο στην πλατεία Αμερικής. Όπως αποκαλύφθηκε μετά από την εξιχνίαση της υπόθεσης, είχε
δοθεί «ραντεβού» για να ξεκαθαριστούν οι διαφορές τους. Το θύμα ανήκε σε αντίπαλη συμμορία και οι δύο ομάδες συνεπλέκησαν με μαχαίρια και σπαθιά.
Ο βασικός κατηγορούμενος, ένας 19χρονος Αφγανός, αποκάλυψε μάλιστα στους αστυνομικούς ότι είχε έρθει παράνομα στη χώρα πριν τρία χρόνια και ότι ζούσε με χρήματα που έπαιρνε από γνωστή ΜΚΟ.
«...Μέχρι πριν λίγες μέρες διέμενα στην Αθήνα στην οδό Αχαρνών όμως τις τελευταίες μέρες πήγα στην Ορεστιάδα να μείνω σ’ ένα φίλο μου και αυτός είναι από το Αφγανιστάν. Έχω δουλέψει μερικές φορές σε χωράφια κοντά στην Αθήνα όμως τελευταία δεν δούλευα και έπαιρνα λεφτά από την ΜΚΟ (...). Αυτή (η ΜΚΟ) μου είχε βρήκε σπίτι στην Αχαρνών».
Ο δράστης περιέγραψε πως έγινε το έγκλημα και πως πήγαν να βρουν το θύμα οπλισμένοι με μαχαίρια και γυαλιά:
«...Όταν φύγαμε από την Ομόνοια είχαμε όλοι πάνω μας μαχαίρια και κομμάτια από γυαλί. Εγώ αν θυμάμαι καλά είχα πάνω μου ένα κομμάτι γυαλί που είχα πάρει από την πλατεία Βικτωρίας δεν θυμάμαι τι ρούχα φορούσα εκείνη τη μέρα όμως θυμάμαι ότι είχα τυλιγμένο ένα πανί στο χέρι μου. Όταν φτάσαμε η παρέα του θύματος που καθόταν στην πλατεία Αμερικής έβγαλε μαχαίρια και σπαθιά και ήθελε να μας χτυπήσει επειδή φοβηθήκαμε βγάλαμε κι εμείς τα μαχαίρια και τα γυαλιά που είχαμε μαζί μας. Πλακωθήκανε όλοι μεταξύ μας και πάνω στην φασαρία έγινε το κακό». 
Ο δράστης αποκάλυψε, επίσης, ότι έφυγε τις επόμενες ημέρες από το έγκλημα για Ορεστιάδα, καθώς η ΜΚΟ τον έδιωξε από το σπίτι.
«...Μετά από λίγες μέρες έφυγα από το σπίτι γιατί μας έδιωξε η ( ΜΚΟ) και πήγα στην Ορεστιάδα για να μείνω σε έναν άλλον φίλο μου Αφγανό».

Μίνα Καραμήτρου




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια