Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δωρεά της Ένωσης Αλεξανδρούπολης στη Διεύθυνση Αστυνομίας


Το Σωματείο δώρισε ασυρμάτους και φακούς
Διαβάστε την ανακοίνωση:
 
Την  Δευτέρα 14 Οκτωβρίου αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης προχώρησε στην δωρεά υλικοτεχνικών μέσων για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα το Σωματείο μας παρέδωσε στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΚΑΡΤΑΛΗ Παναγιώτη  14 φορητούς  πομποδέκτες (ασύρματοι) και 14 φορητές συσκευές φωτισμού (φακό).

 

Αντιλαμβανόμενοι τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του συνόλου των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και λαμβάνοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση την ασφαλή εκτέλεση της υπηρεσίας των συναδέλφων μας προβήκαμε στην δωρεά αυτή. Το όλο εγχείρημά μας πλαισιώθηκε και με την οικονομική προσφορά ιδιωτών προς το Σωματείο μας, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά, εκ μέρους όλων των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Διεύθυνσής μας, για την έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας προς τους συμπολίτες μας.

Κατά την παραλαβή των υλικών ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΚΑΡΤΑΛΗΣ Παναγιώτης μας ευχαρίστησε και δήλωσε την ικανοποίηση του για την έμπρακτη στήριξη του Σωματείου μας, για άλλη μια φορά, με τη δωρεά υλικοτεχνικών μέσων που επικουρούν στην άρτια εκπλήρωση των καθηκόντων αλλά και στην καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας.

 

                                                   

 

                                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΟΥΦΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                                         ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 

 

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια