Καλούν σε κατάθεση για τον «χασισοκαπνό» τον πρώην φρούραρχο του Μαξίμου


Προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε από τη Δικαιοσύνη, με αφορμή τα σχόλια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου, ότι ορισμένοι ξένοι ανταποκριτές κάπνιζαν χασίς μέσα στο
Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια έγραφαν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα, οι εισαγγελικές Αρχές κάλεσαν σε κατάθεση τον πρώην φρούραρχο του Μεγάρου Μαξίμου. Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός καλείται να περάσει το κατώφλι του πταισματοδίκη του 28 Προανακριτικού τμήματος Αθηνών, στις 14 Οκτωβρίου και να καταθέσει αν κάπνιζαν ή όχι χασίς.

prokatarktiki-gia-hasis-maximou.jpg
ΣΥΡΙΖΑ: «Με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει όρια»

Πάντως για το συγκεκριμένο ζήτημα παρενέβησαν το βράδυ της Δευτέρας πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφεραν ότι «πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου». «Όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την “κανονικότητα”» πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.
«Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis. Άλλωστε, με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια» κατέληξαν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.
Παπαδημητρίου: Γεμάτα χασισοκαπνό τα γραφεία των Συριζαίων στο Μαξίμου
Στις 10 Ιουλίου ο γαλάζιος βουλευτής μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στο δημοσίευμα της «Liberation» για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα, το οποίο είχε τίτλο: «Δυναστεία Μητσοτάκη – Ο μικρός “Κούλης” στην εξουσία».
Εκεί, λοιπόν, ο νεοεκλεγείς βουλευτής της κυβέρνησης εξαπέλυσε επίθεση με βαριές εκφράσεις, κατά μερίδας ξένων ανταποκριτών που καλύπτουν τις εξελίξεις στη χώρα μας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως μέσα στο Μαξίμου υπήρχαν άνθρωποι που κάπνιζαν χασίς. «Η πλέμπα δημοσιογράφων ανταποκριτών που έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γραφεία γεμάτα χασισοκαπνό και μετά έγραφαν ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους» είχε τονίσει.