Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών: Στο συλλαλητήριο των εργαζομένων για μια ζωή με δικαιώματα

H ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ καλούμε τους απόστρατους να βρεθούν και πάλι μαζί με τους εργαζόμενους,  στο συλλαλητήριο κατά του αντεργατικού πολυνομοσχεδίου, την
Πέμπτη 24 Οκτώβρη 2019, ώρα 6.30 μ.μ. στα Προπύλαια.

Κάνουμε πράξη την υποχρέωσή μας, να βρεθούμε όλοι μαζί στο πλευρό των συνδικάτων, των εργατικών κέντρων και των ομοσπονδιών, που αγωνίζονται για την αντιμετώπιση της αντεργατικής και αντιλαϊκής πολιτικής της σημερινής, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη προς τους εργαζόμενους, προς τα δικά μας παιδιά, που βιώνουν την ανεργία, την εργασιακή ανασφάλεια και εκμετάλλευση.

Δηλώνουμε ως απόστρατοι, ότι δεν είμαστε απόμαχοι στους κοινωνικούς αγώνες ούτε παραγράφουμε τα κοινωνικά δικαιώματα που μας αφαιρέθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Προερχόμαστε από τα λαϊκά στρώματα και γνωρίζουμε ότι η θέση μας είναι μαζί με τα εργατικά συνδικάτα που στηρίζουν διαχρονικά  το συνδικαλισμό και τη διεύρυνση των δικαιωμάτων των στελεχών  των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

Είμαστε αντίθετοι σε ένα νομοσχέδιο που συρρικνώνει τα ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά  δικαιώματά μας με την ιδιωτικοποίηση, επιβάλλει το ηλεκτρονικό φακέλωμα των εργαζομένων και των συνδικάτων, υπονομεύει το δικαίωμα στην απεργία και φαλκιδεύει τις κλαδικές συμβάσεις. Η ανάπτυξη για όλους που επικαλείται η κυβέρνηση, αποκαλύπτεται καθημερινά ότι αφορά τις μεγάλες επιχειρήσεις και περνά μέσα από το στραγγαλισμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων και τη γενίκευση της καταστολής με την εφαρμογή του δόγματος ‘’νόμος και τάξη’’.
Συνεχίζουμε να παλεύουμε στο ίδιο μετερίζι με τον αγωνιζόμενο λαό για μια ζωή με δικαιώματα!


ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια