Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Νότιας Δωδεκανήσου: Το είδαμε και αυτό

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης

Το είδαμε και αυτό!!!
    Σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών να διαθέτουμε τη διμοιρία, την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. την Ο.Π.Κ.Ε. και ικανό αριθμό στατικής δύναμης . Αυτά συνέβησαν στο σημερινό παιχνίδι Football League  μεταξύ των ομάδων ´´ Διαγόρα Ρόδου – Θεσπρωτού’. Ακόμα και οι λιγοστοί φίλαθλοι (κυρίως παράγοντες)  που μπήκαν στο γήπεδο με προσκλήσεις, απορούσαν και γελούσαν όπως πληροφορηθήκαμε, όταν είδαν ότι οι Αστυνομικοί, εκτός του ότι ήταν με πλήρη εξάρτηση, ήταν και περισσότεροι από αυτούς.
     Παράλληλα  θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι με αυτές τις ενέργειες, το ηθικό και το αξιόμαχο τον συναδέλφων μας πλήττεται, αφού γίνονται αντικείμενο δυσμενών σχολίων και χλευασμού,  χωρίς να ευθύνονται.
     Από την πλευρά μας διερωτόμαστε, ως ποτέ ο κακός σχεδιασμός και η ευθυνοφοβία θα είναι ο ´´μπούσουλας´´ για την διαχείρηση του προσωπικού και ποτέ θα καταλάβουν επιτέλους αυτοί που μας διοικούν, ότι οι Αστυνομικοί δεν είναι πιόνια, αλλά εργαζόμενοι με αξιοπρέπεια και οικογένειες, που απαιτούν ανάλογη αντιμετώπιση! Πότε θα αντιληφθούν ότι στη λήψη μέτρων τάξης, δεν διατίθενται αριθμοί, αλλά επαγγελματίες που πληρώνονται και ταυτόχρονα λείπουν από άλλα καθήκοντα της Αστυνομίας.
     Με όσα είδαμε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου, εκτιμούμε ότι στους επόμενους αγώνες που θα είναι παρουσία φιλάθλων θα πρέπει να διατεθεί όλη η αστυνομική δύναμη της Ρόδου και αν έχουμε και φιλοξενούμενους φιλάθλους θα πρέπει να ενισχυθούμε από την Αθήνα!!!!
      Τελικά με απογοήτευση διαπιστώνουμε ότι δεν θα μάθουμε ποτέ να λειτουργούμε με ορθολογισμό!!!
      Για όσους δεν ξέρουν, τους ενημερώνουμε ότι οι διοικητικές θέσεις, λέγονται αλλιώς  και θέσεις ευθύνης και αυτοί που τις κατέχουν θα πρέπει να σκέφτονται πρώτα αν μπορούν να τις υποστηρίξουν, διαφορετικά να τις αποφεύγουν γιατί θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.
      Κλείνοντας θα ήταν ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση και η άποψη της Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου, επί των προαναφερθέντων γεγονότων , την οποία θα θέλαμε να ακούσουμε .
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος                                                           Ο   Γεν. Γραμματέας
  ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ                                      ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ Γεώργιος 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια