Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξαφάνιση μικρού Μπεν στην Κω: Επίθεση της μητέρας του στην ΕΛΑΣ


«Θα έπρεπε να ντρέπονται» δηλώνει στην Mirror η μητέρα του μικρού Μπεν που θα έκλεινε φέτος τα 30 του

 

Επίθεση στην ελληνική αστυνομία εξαπολύει με συνέντευξή της στη βρετανική Mirror η μητέρα του μικρού Μπεν Νίνταμ δηλώνοντας ότι η ΕΛΑΣ «θα έπρεπε να ντρέπεται» γιατί δεν βοηθάει να εξιχνιαστεί η εξαφάνιση του μικρού αγοριού το καλοκαίρι του 1991 στην Κω.

 

Στην ίδια συνέντευξη η Κέρι Νίνταμ κατηγορεί την αστυνομία ότι «αγνόησε» φάκελο που της παραδόθηκε από τη βρετανική αστυνομία η οποία εκτιμά ότι ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε σε δυστύχημα με εκσκαφέα και το κορμί του ετάφη σε κρυφή τοποθεσία.

 

«Θα έπρεπε να οργανώνω ένα πάρτι για τον Μπεν που θα έκλεινε τα 30. Αντίθετα ανάβω ένα κερί στη μνήμη του. Ντρέπομαι για την ελληνική αστυνομία. Δεν κάνουν τη δουλειά τους. Κάθε έντιμος άνθρωπος θα ήθελε να βρεθεί ο γιος μου και να κλείσει η υπόθεση» δηλώνει η Κέρι Νίνταμ.

 

Υπενθυμίζεται ότι η βρετανική αστυνομία έχει πραγματοποιήσει δύο έρευνες στην Κω, η πρώτη το 2012, όταν ερευνήθηκε ένα κομμάτι γης στην αγροτική περιοχή στην οποία εθεάθη για τελευταία φορά ο Μπεν, και η δεύτερη το 2016 σε έναν άλλο χώρο της ίδιας περιοχής.

 

Μετά τις εκτεταμένες έρευνες του 2016 εντοπίστηκαν ένα μικρό αυτοκίνητο και ένα κομμάτι από σανδάλι που πιστεύεται ότι ήταν του μικρού αγοριού.

 

«Η αστυνομία του Σάουθ Γιορκσάιρ παρέδωσε στον νέο εισαγγελέα στην Κω έναν φάκελο. Δεν έχουμε ακούσει όμως τίποτα. Δεν έχουμε ούτε έναν τάφο να επισκεφτούμε. Είναι άδικο» δηλώνει η 46χρονη μητέρα του Μπεν.

 

Σύμφωνα με τη Mirror η βρετανική αστυνομία όντως παρέδωσε έναν φάκελο και περιμένει για μια νέα συνάντηση με τον εισαγγελέα του νησιού.

 

Πηγή: protothema.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια