Ποια είδη ψαριών δεν πρέπει ποτέ να καταναλώσετε;



Το ψάρι είναι μια τροφή υψηλής θρεπτικής αξίας που έχει πολλά ευεργετικά οφέλη για την υγεία μας.

Αποτελεί πηγή ωμέγα-3 λιπαρών και σημαντικών βιταμινών, όπως η Α, που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, η βιταμίνη D, που συμβάλλει στην απορρόφηση του ασβεστίου και βιταμίνες B, όπως η Β6, που συμβάλλει στη σύνθεση αμινοξέων και την παραγωγή ενέργειας.

Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα είδη ψαριών, που δεν πρέπει ποτέ να καταναλώνετε.

Δείτε στο παρακάτω video εννιά από αυτά:



Πηγές: brightside.me, onmed.gr