Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στον φούρνο έκρυβαν την κοκαΐνη - Στο αυτοκίνητο και το πλυντήριο τα μετρητά - Τί είπε ο "εγκέφαλος"

Περισσότερα από 104 κιλά κοκαΐνης και πάνω από οκτακόσιες χιλιάδες ευρώ εντόπισαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, κατά την τελευταία επιχείρησή τους, κατά την οποία
συνέλαβαν τρία μέλη κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης. Πρόκειται για δύο  υπηκόους Αλβανίας 40 και 33 ετών και ακόμα έναν 45χρονο, του οποίου η εθνικότητα δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι τώρα.
Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι - καβάτζα, που είχαν στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όπου εντόπισαν την ποσότητα των ναρκωτικών ακόμα και μέσα στο φούρνο.

Στη συνέχεια έκαναν έρευνα σε διαμέρισμα τής Ηλιούπολης, αλλά και σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, που είχαν εκεί κοντά. Μέσα στο ΙΧ βρήκαν περίπου πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα στο πλυντήριο του σπιτιού. Οι αρχές εκτιμούν ότι από την πώληση τής κοκαΐνης το κύκλωμα θα κέρδιζε περισσότερα από πέντε εκατομμύρια ευρώ.
Ο 40χρονος, που φέρεται να είναι εγκέφαλος τού κυκλώματος, μπορεί να μην έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις ελληνικές αρχές, αλλά ήταν αντικείμενο έρευνας για υποθέσεις ναρκωτικών σε αρκετές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών είπε μόνο μία λέξη: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Μανώλης Ασαριώτης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια