Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μεσσηνία: «Ήταν μια γυναίκα του σπιτιού» – Σοκ στον Μελιγαλά από τη δολοφονία συζύγου με καυτό νερό και πλάστη

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Μελιγαλά μετά τον θάνατο ενός ηλικιωμένου ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τη σύζυγό του και κατέληξε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Η Σκάλα
Μεσσηνίας, το μικρό χωριό όπου ζούσε η οικογένεια του 73χρονου Σωτήρη ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν η σύζυγός του τού έριξε καυτό νερό και στη συνέχεια τον χτύπησε με ένα ξύλινο αντικείμενο, έχει χάσει τον ύπνο του.
Στη μικρή κοινωνία της Σκάλας κανενός το μυαλό δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η φιλήσυχη όπως την περιγράφουν στο newsit.gr, οικογένεια του Σωτήρη θα απασχολούσε την επικαιρότητα μ’ αυτό τον τρόπο. Γειτόνισσα του ζευγαριού, ανέφερε σοκαρισμένη στο newsit.gr: «Δεν έχω κοιμηθεί. Έχω πάθει σοκ. Ειδικά με τη γυναίκα. Ήταν μια γυναίκα του σπιτιού, νοικοκυρά, καταπληκτική. Τι αμόκ την έπιασε δεν ξέρω».
Το ζευγάρι δεν ήταν γνωστό αν αντιμετώπιζε προβλήματα. Ακόμη και σε μια μικρή κοινωνία όπως αυτή της Σκάλας Μεσσηνίας υπάρχουν πράγματα που δύσκολα βγαίνουν παρά έξω. Η ίδια γειτόνισσα συνέχισε:
«Δεν ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να είχαν. Το μόνο που σκέφτομαι, όπως έχουμε όλοι, είναι τα οικονομικά. Τίποτα άλλο. Δεν είχαμε καταλάβει να έχουν κάποιο πρόβλημα. Έχουμε παγώσει όλοι. Δεν μπορούσε να το χωνέψουμε. Τώρα το σπίτι τους είναι κλειστό. Δεν γνωρίζουμε ούτε πότε θα γίνει η κηδεία».
Το χρονικό της τραγωδίας
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής. Ο 73χρονος μετά την επίθεση της 68χρονης συζύγου του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Καλαμάτας, αλλά ο αδύναμος οργανισμός του δεν άντεξε.
Σήμερα το πρωί υπέκυψε στα βαριά τραύματά του. Η συλληφθείσα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια