Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Καλαϊτζίδης: Η αλήθεια για τα όσα έγιναν στο γραφείο του Κικίλια

Κείμενο τού Γιώργου Καλαϊτζίδη στο Facebook: Την Παρασκευή 18 Οκτώβρη ο Ρουβίκωνας έκανε παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Κικίλια στο Κολωνάκι μπαίνοντας
στον εσωτερικό του χώρο.
Οι λόγοι της παρέμβασης μεταξύ άλλων ήταν το ζήτημα του μικρού Ραφαήλ, το ΚΕΘΕΑ, το μπλοκάρισμα χημειοθεραπειών κ.α.
Στην παρέμβαση αυτή συνελήφθη ένας σύντροφος μας μέλος της ομάδας ο οποίος και χτυπήθηκε κατά την διάρκεια της σύλληψης από τον αστυνομικό-φρουρό των γραφείων του Κικίλια.
Ο συγκεκριμένος τραμπούκος οχι μόνο χτύπησε τον σύντροφό μας αλλά έδωσε και μια κατάθεση η οποία είναι μια σειρά από χονδροειδή ψέματα. Φυσικά περιμένουμε με αγωνία την κατ' αντιπαράσταση εξέταση του στο δικαστήριο με τον σύντροφό μας και την νομική μας υπεράσπιση.
Εκτός από τα ψέματα του φρουρού του Κικίλια έχουμε φυσικά και την παραπληροφόρηση του ίδιου του υπουργού Υγείας ο οποίος ανέφερε στα μίντια πως οι σύντροφοι μας τραμπούκισαν τις υπαλλήλους του γραφείου του.Το μόνο που έχω να πω για αυτό είναι πως έχουμε στην διάθεσή μας ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.Το βίντεο αυτό θα το προσκομίσουμε στο δικαστήριο και έτσι θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα ο υπουργός με αυτά που είπε δημόσια.
Επίσης μάθαμε από δηλώσεις του πως θα προβεί και σε μήνυση εναντίον του συντρόφου μας.Αυτό φυσικά για μας δεν είναι αρνητική εξέλιξη αφού μας δίνει την ευκαιρία έτσι ώστε η υπόθεση αυτής της δίκης να γίνει βήμα αγώνα και αιτία συσπείρωσης περισσότερου κόσμου. Ενός αγώνα ενάντια σε αυτούς που καταστρέφουν την δημόσια υγεία,παίζουν με την υγεία του μικρού Ραφαήλ,μπλοκάρουν θεραπείες καρκινοπαθών και επιχειρούν να διαλύσουν το ΚΕΘΕΑ.
Για όλους αυτούς τους λόγους καλούμε όλο τον κόσμο να δώσει το παρόν στην δική που έχουμε για την παρέμβαση στο γραφείο του Κικίλια και να δούμε και από κοντά αυτόν τον "μάγκα" που χτύπαγε άνθρωπο που ήταν πεσμένος κάτω και δεμένος πισθάγκωνα.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΗ.
ΚΤΙΡΙΟ 16 ΩΡΑ 9.00.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια