Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί ενόχλησε τον Γρηγόρη Γερακαράκο στο συνέδριο της ΠΕΑΛΣ

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο  διεξήχθη στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου στις 5 & 6 Οκτωβρίου 2019 το 12ο Συνέδριο της ΠΕΑΛΣ με μεγάλη συμμετοχή από πολιτικούς ,συνδικαλιστικούς φορείς
αλλά και συναδέλφους.

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση ήταν η ενόχληση του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ κ.Γερακαράκου αναφορικά με τον ρόλο της Ομοσπονδίας του ΛΣ στο θέμα των αναδρομικών του ΣτΕ όπως αυτά διεκδικούνται μετά το νέο μισθολόγιο από 1-1-17.

Πριν την Ομιλία του κ.Γερακαράκου είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του προέδρου της Ομοσπονδίας του των Λιμενικών όπου και αναφέρθηκε ότι η Ομοσπονδία ενήργησε άμεσα για τη νέα αυτή διεκδίκηση.

Επειδή η ΠΟΑΣΥ ήταν η μόνη Ομοσπονδία που ενήργησε άμεσα μετά και την ψήφιση του νέου μισθολογίου ο κ.Γερακαράκος ήταν αρκετά καυστικός στην τοποθέτησή του απέναντι στο νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Λιμενικών.

Μετά το τέλος της ομιλίας οι δύο άντρες συνομίλησαν σε έντονο ύφος με τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ κ.Γερακαράκο να παραμένει έντονα ενοχλημένος.

Είναι η πρώτη φορά που οι σχέσεις δύο προέδρων δεν είναι καλές και ευχόμαστε να μην παραμείνουν σε αρνητικό επίπεδο.

Ο δυναμικός πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ ευχαρίστησε τη ΠΕΑΛΣ για την άρτια οργάνωση του συνεδρίου καθώς η Ένωση των Αξιωματικών φημίζεται για την άψογη διαχείριση των συνεδρίων.της .






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια