Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μπορεί μια φωτογραφία με λεμόνια να σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις τον καρκίνο του μαστού;


Μπορεί μια φωτογραφία με λεμόνια να γίνει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα viral;

Ναι, λόγω του μηνύματος που μεταφέρει, καθώς μια ντουζίνα λεμόνια μπορεί να μας κάνει να αναγνωρίσουμε τα συμπτώματα του καρκίνου του μαστού και να βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες!

Όταν η καρκινοπαθής Erin Smith Chieze αποφάσισε να μοιραστεί ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης στο Facebook για να εξηγήσει πώς μπορεί μια γυναίκα να αναγνωρίσει τον καρκίνο του μαστού, ήρθε αντιμέτωπη με ένα εμπόδιο: τους περιορισμούς σχετικά με τη δημοσίευση περιεχομένου με γυμνά μέρη του σώματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η καμπάνια της, όμως, με τίτλο «Know Your Lemons», η οποία έχει διαμοιραστεί περισσότερες από 32.000 φορές στο Facebook τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται να έχει αποτέλεσμα. Τα λεμόνια έγιναν το σημείο αναφοράς της στην αλληγορική προσέγγιση για τα σημάδια στο στήθος, καθώς προσπαθούσε να δημιουργήσει έναν απλό, οπτικό τρόπο για να παρουσιάσει το πώς μπορεί να φαίνονται και να γίνονται αισθητά στην αφή τα συμπτώματα του καρκίνου του μαστού.

Δείτε τη φωτογραφία:


Η ίδια έχοντας χάσει και τις δύο γιαγιάδες της από καρκίνο και έχοντας περάσει και εκείνη δύσκολα εξαιτίας του, ίδρυσε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Worldwide Breast Cancer και στο πλαίσιο της καμπάνιας #KnowYourLemons, ανέβασε τη φωτογραφία με τα 12 λεμόνια, τα οποία απεικονίζουν τα 12 κοινά σημάδια του καρκίνου.

Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και αυτό γιατί παρουσιάζει με τρόπο απλό και κατανοητό, χωρίς πολλά λόγια, όσα πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα για την υγεία των μαστών της.


Πηγή: infowoman.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια