Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Δάχτυλος" μεγαλοεφοπλιστή πίσω από την αλλαγή του αρχηγού του λιμενικού; Το έμαθε από τα ΜΜΕ


Έναν μεγαλοεφοπλιστή που ενεπλάκει μεταξύ άλλων και σε ποινικές υποθέσεις που διερεύνησε το λιμενικό, "δαχτυλοδεικνύουν" στελέχη από το περιβάλλον του
πρώην αρχηγού Σταμάτη Ράπτη, ως τον άνθρωπο που υποκίνησε, παρακίνησε και τελικά επέβαλε την αιφνιδιαστική αλλαγή της ηγεσίας.

Μάλιστα καλά ενημερωμένες πηγές του bloko.gr σημειώνουν πως στην όλη διαδικασία η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ναυτιλίας και προσωπικά ο κ. Πλακιωτάκης, μετήλθε μέθοδο και τακτική απρέπειας για τον επί σχεδόν τρεισίμιση χρόνια αρχηγό, καθώς δεν τον ενημέρωσαν καν, παρά το έμαθε από τα ΜΜΕ. Λόγοι στοιχειώδους ευγένειας και σεβασμού στο θεσμό μάλλον θα επέβαλαν κάτι διαφορετικό.

Αυτό ωστόσο το τελευταίο αποτελεί το έλασσον ατόπημα, εάν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες- αιχμές για το εφοπλιστικό διάταγμα προμεσονύχτιας αποπομπής του κ. Ράπτη.

Ο κ. αρχηγός θυμίζουμε, ήταν αυτός που επιδίωξε και τελικά κατάφερε την υπαγωγή της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων του λιμενικού σ' εκείνη της ΕΛΑΣ και το αποτέλεσμα ήταν το χτύπημα στην αποκαλούμενη πλέον μαφία των εφοπλιστών, με την εμπλοκή πλειάδας υψηλόβαθμων στελεχών του σώματος. Ίσως και να έβαλαν κι εκείνοι το δαχτυλάκι τους.


του Γιώργου Καραϊβάζ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια