Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νυχτερινή καταδίωξη μεθυσμένου στη Λιοσίων – Ψύχραιμοι οι αστυνομικοί

Σκηνές από ταινία δράσης του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Λιοσίων, με πρωταγωνιστή έναν -κατά
πληροφορίες- μεθυσμένο οδηγό Ι.Χ. αυτοκινήτου.
Όλα ξεκίνησαν μετά από μία σύγκρουση με άλλο όχημα στην πλατεία Αττικής. Εκεί ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά επιχείρησε να εξαφανιστεί στους γύρω δρόμους. Το θύμα της πρόσκρουσης επιχείρησε να κυνηγήσει και να σταματήσει την υπαίτιο. Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και ξεκίνησε καταδίωξη με μεγάλες ταχύτητας, με αποτέλεσμα ο παραβάτης οδηγός να συγκρουστεί με σταθμευμένο ταξί έξω από τον σταθμό του Μετρό «Αττική» και να σταματήσει όταν «καρφώθηκε» σε προστατευτικά κολωνάκια.
Ένα σοβαρό τροχαίο με καταδίωξη, και εγκλωβισμό οδηγού σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Λιοσίων έξω από το σταθμό του Μετρό «Αττική». Ευτυχώς ο οδηγός του ταξί δεν ήταν μέσα στο όχημά του καθώς είχε κατέβει για να αγοράσει τσιγάρα από περίπτερο. Όσον αφορά τον πιθανότατα μεθυσμένο οδηγό του Ι.Χ. αυτοκινήτου εγκλωβίστηκε προσωρινά στο τρακαρισμένο όχημα του, ενώ ανασύρθηκε με τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Αττικής.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια