Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τουρνουά μπάσκετ για την παγκόσμια ημέρα γυναικολογικού καρκίνου με τη συμμετοχή της ΕΛΑΣ

Η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρινόμενη άμεσα στην πρόσκληση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.) Αθηνών συμμετείχε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 σε

Τουρνουά Μπάσκετ στο κλειστό του ΜΕΤΣ για να τιμήσει την Παγκόσμια ημέρα Γυναικολογικού καρκίνου.

     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Τσουβάλας Κωνσταντίνος, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (Σ.Ε.Ο.) Βούλα Κοζομπόλη μιας και υπήρχε η αιγίδα του Σ.Ε.Ο. για την εκδήλωση, ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Βουλής κ. Σιαμπάνης Ιωάννης, ο καθηγητής Γυναικολογίας κ. Ροδολάκης Αλέξανδρος, καθώς φυσικά και η πρόεδρος του συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. Ζωή Γραμματόγλου που ήταν η ψυχή της ωραίας αυτής δράσης.
Στους συμμετέχοντες και στους θεατές μοιράσθηκαν T-shirts, κονκάρδες, καπελάκια και μπαλόνια με το λογότυπο «βάλε ένα καλάθι για την γυναίκα της ζωής σου».
     Την διοργάνωση από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας είχε αναλάβει η Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού που εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον Διοικητή της Αστυνόμο Α΄ Ολυμπιονίκη Δεσκουλίδη Ηρακλή και τον προπονητή της ομάδας της Υ.Φ.Α.Α. και της ΕΛ.ΑΣ. Υπαστυνόμο Β΄ Αριδά Παναγιώτη που κοουτσάρισε και την ομάδα.
Με την ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. αγωνίσθηκαν οι Υ/Β΄ Αρκουμάνης Αλέξανδρος, Αρχ/κας Βελιζιώτης Νικόλαος, Υπαρχ/κας Κόθρας Παντελής, Υπαρχ/κας Παπαδόπουλος Γεώργιος, Αστ/κας Καϋμενάκης Δημήτριος, Αστ/κας Αναγνωστόπουλος Χρήστος, Δοκ. Υπαστ. Μπον Πέτρος και Δοκ. Υπαστ. Τσιτσόπουλος Θεόδωρος.
     Την ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. ενίσχυσαν και οι αθλήτριες της ομάδας Κ- 18 του ΠΑΟ Ορνέλα Μούτσα, Αλεξία Ταφμίζι και Παρασκευή Κεφαλά, μιας και η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον Γυναικολογικό καρκίνο.
     Στο Τουρνουά συμμετείχαν εκτός της ομάδας της ΕΛ.ΑΣ η ομάδα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την οποία συμμετείχαν και οι αθλήτριες Κ-18 του ΠΑΟ Πένυ Ζαρρή και Κέλλυ Ζανίκια, του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής (Σ.Υ.Β.) η οποία ενισχύθηκε με τον Ολυμπιονίκη καλαθοσφαίρισης Δημήτρη Παπανικολάου, καθώς και η ομάδα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.) Αθηνών που με την σειρά της ενισχύθηκε με τον Ολυμπιονίκη καλαθοσφαιριστή Κώστα Τσαρτσαρή, τον καθηγητή Γυναικολογίας κ. Χαϊδόπουλο Δημήτρη και τον επιμελητή Τασσιά Κωνσταντίνο.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι εμβληματικές προσωπικότητες της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης όπως η Άννυ Κωνσταντινίδου (ο θηλυκός Γκάλης) η Εβίνα Μάλτση (Ολυμπιονίκης καλαθοσφαίρισης) που πρόσφατα αποχώρησε από την ενεργό δράση, η Ρένα Σταχτιάρη (επίσης Ολυμπιονίκης) που έδωσε μάχη και νίκησε τον καρκίνο, οι οποίες και αγωνίσθηκαν με την ομάδα του Κ.Ε.Φ.Ι.
      Στο αγωνιστικό μέρος αν και μικρή σημασία έχει, η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. νίκησε σε αγώνες των 15 λεπτών κατά σειρά την ομάδα της Αρχιεπισκοπής, του Κ.Ε.Φ.Ι. και τέλος αυτή του Συλλόγου Υπαλλήλων Βουλής.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια