Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ορκωμοσία 96 Δοκίμων Λιμενοφυλάκων

Ανακοίνωση τής ΠΟΕΠΛΣ: Την Παρασκευή 11/10/2019 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά η τελετή ορκωμοσίας
των ενενήντα έξι (96) νέων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2019-2020, που για πρώτη φορά εισήχθησαν με το σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων.
Στην τελετή παρέστησαν ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Τσιάνος Παναγιώτης, ο Γενικός Γραμματέας Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Ελευθεράκης Γεώργιος, Αντιπρόεδρος Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Κουζής Βασίλειος και ο Αναπληρωτής Οργανωτικός Γραμματέας Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Λαζινός Αχιλλεύς.
Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. καλωσορίζοντας τους νέους Δόκιμους Λιμενοφύλακες ανέφερε ότι οι νέοι μας συνάδελφοι σηματοδοτούν μια νέα εποχή για το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και αδιαμφισβήτητα θα δώσουν νέα δυναμική στο Σώμα και το συνδικαλιστικό μας κίνημα και εκ μέρους του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.
Ο Διοικητής της Σχολής Αντιπλοίαρχος ΛΣ Χρυσίνας Γεώργιος υποδεχόμενος τις νέες και νέους Δόκιμους Λιμενοφύλακες στην Ημερήσια Διαταγή του αναφέρθηκε στα ιδεώδη, που τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. υπηρετούν εδώ και 100 χρόνια από την ίδρυσή του, καθώς και στην αλλαγή σελίδας στην ιστορία της Σχολής, μέσω της ένταξής της στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.
Για την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. η εισαγωγή στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων αποτελεί μια από τις σημαντικότερες τομές στην 100χρονη ιστορία του Σώματος και μια από τις σπουδαιότερες επιτυχίες του συνδικαλιστικού κινήματος αφού αποτελούσε πάγιο και διαχρονικό αίτημα της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια