Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έτσι "χτύπησαν" το εμπορικό κατάστημα πώλησης ναρκωτικών δίπλα στην ΑΣΟΕΕ - 24ωρη λειτουργία με ουσίες για κάθε ενδιαφερόμενο

"Παράθυρο" πέντε λεπτών εκμεταλλεύτηκαν τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών και προχώρησαν μαζί με τους συναδέλφους τους από διάφορες υπηρεσίες στην επιχείρησή τους, στην οδό
Αντωνιάδου, λίγα μέτρα μακριά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Αυτά τα πέντε λεπτά ήταν τα μόνα, που κανένας από τα μέλη της σπείρας των ναρκεμπόρων δεν ήταν στο υπόγειο ακατοίκητο, όπου γνώριζαν οι αστυνομικοί ότι είχαν και όπλα και δεν ήθελαν να διακινδυνεύσουν μία έφοδο.
Τα δέκα μέλη της συμμορίας, πέντε υπήκοοι Αφγανιστάν και πέντε Πακιστάν, είχαν στήσει με προσοχή το πολυκατάστημά τους. Πωλούσαν σχεδόν όλα τα είδη των ναρκωτικών ουσιών, αλλά ταυτόχρονα λάμβαναν κάθε δυνατή προφύλαξη για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Από τα διαμερίσματα - καβάτζες μετέφεραν έτοιμες προς πώληση συσκευασίες στο υπόγειο. Ένα από τα μέλη έμενε συνεχώς στο εσωτερικό, αλλά είχαν δύο βάρδιες: 10:00 - 22:00 και 22:00 - 10:00. Τις νυχτερινές ώρες δεύτερο μέλος είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου και διακινητή.


Ο ενδιαφερόμενος τοξικομανής πλησίαζε το διακινητή και έδινε την... παραγγελία του. Εκείνος με τη σειρά του πήγαινε στην τρύπα του ακατοίκητου, έδινε τα χρήματα και έπαιρνε τη συσκευασία για να τη δώσει στον τοξικομανή. Με αυτόν τον τρόπο ο διακινητής δεν κινδύνευε να συλληφθεί με ναρκωτικά ή μετρητά στα χέρια.



Τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών οι αστυνομικοί τις εντόπισαν σε διαμέρισμα στην οδό Κεφαλληνίας, στην Κυψέλη, ενώ χρησιμοποιούσαν άλλα τέσσερα ως καβάτζες, ένα έκτο για τα ραντεβού του αρχηγού της οργάνωσης με τα μέλη και ένα κατάστημα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το συγκεκριμένο κύκλωμα δραστηριοποιείται στην περιοχή το τελευταίο δίμηνο, λίγο μετά την επιχείρηση τής Δίωξης Ναρκωτικών στο πεζοδρόμιο τής οδού Αντωνιάδου.
Στην επιχείρηση βοήθησαν στελέχη της ΟΠΚΕ, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της ΥΑΤ.

Δείτε βίντεο από την επιχείρηση:

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του Διοικητή Ασφαλείας και του Εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ:



Μανώλης Ασαριώτης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια