Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι απόστρατοι το ίδιο μετερίζι με τους εργαζόμενους και το λαό στις 17 Οκτώβρη


Ανακοίνωση: Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ καλούμε όλους τους απόστρατους να συμμετάσχουν, την Πέμπτη 17 Οκτώβρη 2019 και ώρα 18.30 στην πλατεία Κλαυθμώνος στην
Αθήνα, στην κινητοποίηση που διοργανώνουν συνδικάτα και ομοσπονδίες εργαζόμενων ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, με το οποίο τα δικαιώματα των εργαζομένων γίνονται βορρά στην αδηφάγο ανάπτυξη των επιχειρηματικών ομίλων.
Να βρεθούμε όλοι οι απόστρατοι στην κινητοποίηση γιατί και αυτή η επίθεση της σημερινής κυβέρνησης, όπως και των προηγούμενων, μας αφορά όλους. Συρρικνώνει τα ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά  δικαιώματά μας με την ιδιωτικοποίηση και προωθεί την καταστολή και την επιβολή του δόγματος ‘’νόμος και τάξη’’. Επιβάλλει το ηλεκτρονικό φακέλωμα των εργαζομένων και των συνδικάτων και υπονομεύει το δικαίωμα στην απεργία. Χτυπά τα εργασιακά δικαιώματα των παιδιών μας και φαλκιδεύει τις κλαδικές συμβάσεις,
Να σταθούμε οι απόστρατοι μαζί με τους εργαζόμενους ενάντια σε ένα πολυνομοσχέδιο που επιχειρεί να διαλύσει τους δεσμούς αλληλεγγύης μεταξύ τους και με τον αγωνιζόμενο λαό. Να δηλώσουμε και το δικό μας ‘’παρών’’ στο δρόμο της ενότητας και της αλληλεγγύης των εργαζομένων, των συνταξιούχων, όλου του λαού, που είναι σήμερα αναγκαία για να εμποδίσουμε την κυβέρνηση που υπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων, να φορτώσει στα λαϊκά στρώματα, μετά την κρίση και την ανάπτυξη των επιχειρηματικών ομίλων.
Να κάνουμε γνωστό σε όλους, ότι το ‘’στεκόμαστε στο ίδιο μετερίζι με το λαό’’, δεν είναι λέξεις για να δικαιολογήσουμε τον κυβερνητικό αυταρχισμό και την καταστολή, σε ανακοινώσεις και σε τηλεοπτικούς μονόλογους, αλλά σημαίνει συμπόρευση στο δρόμο του αγώνα, στις συγκεντρώσεις, τις πορείες, τις διαμαρτυρίες για τους πλειστηριασμούς, όπως επιβάλλει η  προέλευσή μας από εργατικές και αγροτικές λαϊκές οικογένειες και η συμπαράστασή μας στα παιδιά μας που βιώνουν σήμερα την εργασιακή εκμετάλλευση και βαρβαρότητα.
Να διαδηλώσουμε οι απόστρατοι αγωνιστικά: Όχι στην καταστολή! Αγώνες μαζί με το λαό!
ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια