Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

To συγκινητικό ''ευχαριστώ'' ενός αστυνομικού στους συναδέλφους του


Αφορμή στάθηκε η επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν έξι άτομα και εντοπίστηκαν 42 κιλά ηρωίνη


Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, αυτούς του 5 που καθημερινά έχω δίπλα μου, συμπαραστάτες και συνεργάτες, οι οποίοι εργάζονται ακούραστα, με υψηλό το αίσθημα του επαγγελματισμού, με ζήλο και αυταπάρνηση για το καθήκον.

Καθημερινά εκτελούν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα και κάτι παραπάνω για την πάταξη της μάστιγας των ναρκωτικών. Συγκεκριμένα τον Σακ, ακούραστος επαγγελματίας, που απασχολείται μέχρι και 24 συνεχόμενες ώρες στο γραφείο καθημερινά.

Τον Σιμ, ο «άφωνος επαγγελματίας», που όταν σε καλεί έχει ήδη γίνει η σύλληψη. Τον Βαγγ, που σε 5 λεπτά ήρθε για να φύγουμε και ήταν στα δικαστήρια όλη μέρα για να σχολάσουμε μετά από 3 ημέρες. Τον Φωτ, που αν και σε λίγες μέρες θα ζήσει ένα μοναδικό γεγονός, είναι μαζί μου. Αλήθεια, θα είναι πολύ υπερήφανος ο γιός σου αδερφέ μου! Τον Μακ, το δεξί μου χέρι, που αναβάθμισε το γραφείο πέντε επίπεδα… Δεν λησμονω και τον Βιλ...Επίσης, να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τις οικογένειές σας που καθημερινά είστε μακριά τους πολλές ώρες… Σας ευχαριστώ για όλα…

Απλά είστε η οικογένειά μου.. και το ξέρετε.. Ακόμη, να απολογηθώ και να ευχαριστήσω και τη δική μου οικογένεια, που όταν χτυπάει το τηλέφωνο στοιχηματίζουν για το πόσες μέρες και όχι ώρες θα λείψω… Όσο για αυτούς που σχολιάζουν την ομάδα και το έργο της, προσοχή.. η ομάδα αυτή είναι οικογένεια και φίλοι για αυτό έχει και τέτοια αποτελέσματα..
Επίσης, να ευχαριστήσω το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου και τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου 
Ελλάδος για τη συμβολή τους. Όταν λέω τον αριθμό των ατόμων, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, όλοι λένε δεν γίνεται.. κι όμως γίνεται… Τον Γενικό της Γ.Α.Δ.Α.Μ.&Θ., ο οποίος χαρακτήρισε ιστορική για τα δεδομένα τη δουλειά αυτή.. Φυσικά και τον Διευθυντή και Διοικητή μου για την όποια στήριξη..
Αλήθεια, είμαστε μόνο 5, δουλεύουμε με μηδαμινό υλικοτεχνικό εξοπλισμό, με οχήματα παρωχημένης τεχνολογίας και όχι μόνο… με ληγμένα αλεξίσφαιρα και πολλές ελλείψεις που όχι μόνο κάνουν πιο δύσκολο το έργο μας, αλλά το καθιστούν τις περισσότερες φορές και πιο επικίνδυνο για τις ζωές μας. Ελπίζω και οι σφαίρες των κακοποιών να είναι ληγμένες κι αυτές…

Συνεχίζουμε διωχτες …




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια