Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Mε στελέχη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου συναντήθηκαν Οικονόμου-Καραμαλάκης


Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, συναντήθηκαν χθες, με τον Διευθύνοντα
Σύμβουλο και Πρόεδρο του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ. Χριστόφορο Χατζηκυπριανού, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Καθηγητή Κώστα Γουλιάμο και τον Σύμβουλο Κοινωνικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου, Αρχιμανδρίτη Θεολόγο Αλεξανδράκη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η προσφορά του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου στην Ελληνική Αστυνομία, έξι πλήρων υποτροφιών για συμμετοχή αστυνομικών σε εξειδικευμένα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα.

Ειδικότερα, έξι αστυνομικοί, μετά από διαδικασία επιλογής από το Σώμα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν μεταπτυχιακά προγράμματα στα ακόλουθα γνωστικά αντικείμενα:

μεταπτυχιακό νομικής στο Ποινικό Δίκαιο,

Ασφάλεια Κυβερνοχώρου (Cyber Security) και

Δημόσια Διοίκηση.

Επιπλέον, πέραν των υποτροφιών, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου παρέχει ειδική μείωση 50% στα δίδακτρα, στο αστυνομικό προσωπικό που ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τα παραπάνω μεταπτυχιακά προγράμματα.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ευχαρίστησαν θερμά τα στελέχη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, επισημαίνοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αναβαθμίζουν τις γνώσεις των αστυνομικών σε εξειδικευμένα επιστημονικά αντικείμενα και συμβάλλουν σημαντικά στην αποτελεσματικότερη άσκηση των καθηκόντων τους, βελτιστοποιώντας το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια