Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.: Συνέχιση του προγράμματος προνομιακής ασφάλισης των παιδιών μας στον Παιδικό Σταθμό του Α.Λ.Σ.-ΕΛ-ΑΚΤ


Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος
Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. πιστός  στους στόχους και τις προτεραιότητές του, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι και για τη νέα σχολική χρονιά, καταφέραμε και εξασφαλίσαμε  την συνέχιση του προγράμματος ιατρικής ασφάλισης των παιδιών μας στον παιδικό σταθμό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 

Όποιος γονέας ενδιαφέρεται να ενταχθεί το παιδί του στην προνομιακή ασφάλιση δεν έχει παρά να συμπληρώσει την αίτηση που επισυνάπτεται καταβάλλοντας ταυτόχρονα το συμβολικό ποσό  των 3 ευρώ για όλη την χρονιά που θα παραμείνει το παιδί του στον παιδικό σταθμό.

 

Και φέτος οι καλύψεις είναι για τα πρώτα έξοδα νοσηλείας (500 ευρώ/περίπτωση ) σε περίπτωση ατυχήματος εντός του σχολικού χώρου, πάντα σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας μας, την  GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

 

Το ότι ζούμε σε δύσκολες οικονομικά εποχές δεν είναι  σχήμα λόγου αλλά διαπίστωση του αγώνα που δίνουμε κάθε μέρα προκειμένου να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.

 

Παραμένουμε  ενεργοί στην προσπάθειά μας για βελτίωση του επιπέδου  της  διαβίωσης και εξασφάλιση ευνοϊκότερων συνθήκων για την καθημερινότητας όλων μας, προσφέροντας ένα μικρό λιθαράκι στις ανάγκες των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους.

 

Με την διαβεβαίωση ότι οι πρωτοβουλίες μας θα αφορούν όλο και περισσότερα μέτρα ανακούφισης  και προσφοράς ευχόμαστε σε όλους μια Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά.

 

Για περισσότερες  πληροφορίες είναι στην διάθεσή σας οι:

Μαρία Φουστάνα, Γιάννης Μαρκάκης, Δημήτρης Βλαχονικολός, Νιόκος Χαράλαμπος, Κάκα Νικολέττα, Πλεμενου Βασιλική

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (μέχρι 16/10/2019)

 

 

Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους

 

 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .

 
πηγή: symels.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια