Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

“Φρένο” στα αγήματα σε κάθε “γιορτή και πανηγύρι” θέλει να βάλει ο ΥΕΘΑ! Θα μπορέσει;


Με έγγραφό του προς τα Γενικά Επιτελεία ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος επιχειρεί να βάλει “φρένο” στα πολλά “κοινωνικά αιτήματα” για τις αποστολές αγημάτων σε κάθε “γιορτή και
πανηγύρι”. Το πρόβλημα είναι γνωστό και παλιό. Πολύ παλιό. Πολλοί υπουργοί προσπάθησαν στο παρελθόν να σταματήσουν αυτή τη συνήθεια, κάθε κοινοτάρχης, δήμαρχος και κυρίως μητροπολίτης να ζητά άγημα και μπάντα για εκδηλώσεις που θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την “σπατάλη” στρατιωτικού προσωπικού.


Περιττό να αναφέρουμε ότι όλοι οι ΥΕΘΑ “ηττήθηκαν”. Μπορεί να κέρδιζαν “μάχες” έναντι των τοπικών αρχόντων, αλλά πάντα έχαναν τον “πόλεμο” όταν έπρεπε να αναμετρηθούν με τον μητροπολίτη!

Κάπως έτσι στρατιωτικό προσωπικό ταλαιπωρούνταν ,τις περισσότερες φορές και εκτός ωραρίου εργασίας, άνευ λόγου και αιτίας.
Να ευχηθούμε ο νυν ΥΕΘΑ να “σπάσει” το αρνητικό σερί και να αλλάξει τα πράγματα.
Αν κρίνουμε απ΄ όσα συμβαίνουν στη Χίο, όπου ο δήμαρχος για να ικανοποιήσει τον μητροπολίτη , ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνονται πια πολιτικοί γάμοι στο δημαρχείο, δεν πρέπει να ΄μαστε και πολύ αισιόδοξοι για την έκβαση της προσπάθειας του κ.Παναγιωτόπουλου.


πηγή: militaire.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια