Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βρέθηκε πλήρως απανθρακωμένο πτώμα σε καμένο ΙΧ στη Μαγνησία

Την απανθρακωμένη σορό ενός αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ανθρώπου, πιθανόν άνδρα, στη θέση του οδηγού ενός Ι.Χ. το οποίο νωρίτερα είχε καεί ολοσχερώς, εντόπισαν οι άνδρες της
Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, οι οποίοι μετέβησαν σε ελαιοπερίβολο στην περιοχή Πλατανίδια Βόλου, αφού πρώτα ειδοποιήθηκαν από κάτοικους της περιοχής.
Για το περιστατικό η υπηρεσία ενημερώθηκε στις 10.10 το πρωινό της Κυριακής και άμεσα στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα, με πληρώματα 8 ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο Διοιητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Χαράλαμπος Πόζογλου.
Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο ακόμα κάπνιζε, ενώ καίγονταν και δύο ελαιόδεντρα, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να καλούν άμεσα δυνάμεις του ΕΚΑΒ και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.
Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστή εξέταση, η οποία έχει ήδη παραγγελθεί, αλλά και η εξονυχιστή έρευνα που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης, ενδεχομένως από κοινού από έμπειρους αξιωματικούς τόσο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, όσο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια