Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαμία: Κυνήγησε και έπιασε τον έναν από τους ληστές που επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο


Νεαροί ρομά επιτέθηκαν και λήστεψαν ηλικιωμένο στο Παγκράτι Λαμίας - Τον έναν από τους ληστές κυνήγησε και ακινητοποίησε ένας εργαζόμενος της ΔΕΥΑΛ, που βρέθηκε τυχαία στη σημείο.

Δεν έχουν τέλος τα κρούσματα παραβατικότητας με τους ρομά στη Λαμία.


Σήμερα το πρωί δυο θρασύτατοι νεαροί ρομά επιτέθηκαν σε έναν παππού στο Παγκράτι τη στιγμή που περπατούσε ανυποψίαστος στο δρόμο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τον έριξαν κάτω και του άρπαξαν το κινητό και μια πιστωτική κάρτα που είχε στην τσέπη. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν του πήραν και χρήματα.
Την ώρα που οι δυο δράστες τράπηκαν σε φυγή έφτανε στο σημείο με το αυτοκίνητο ένας 50χρονος Λαμιώτης που εργάζεται στη ΔΕΥΑΛ. Μόλις είδε πεσμένο τον παππού να καλεί σε βοήθεια κατάλαβε τι έγινε και άρχισε να καταδιώκει αρχικά με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια με τα πόδια τους δυο ληστές.
Τελικά κατάφερε να πιάσει τον έναν από τους δυο και να τον παραδώσει στους αστυνομικούς που είχαν ήδη ενημερωθεί και έσπευσαν στο σημείο.
«Είδα πεσμένο τον παππού να φωνάζει βοήθεια. Εκείνη την ώρα στο πρόσωπό του είδα τον δικό μου πατέρα ή τη μάνα μου. Χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξα να τους πιάσω. Δεν είναι δυνατόν να χτυπούν και να ληστεύουν ανήμπορα γεροντάκια μέρα μεσημέρι μέσα στο δρόμο...», είπε ο 50χρονος που έπιασε τον ληστή στο LamiaRepot.
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις αναζητήσεις για τον δεύτερο ληστή, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι και αυτός γνωστός στις Αρχές για την παραβατική του συμπεριφορά.


πηγή: lamiareport.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια