Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κουκουτής Κώστας: Απάντηση προς την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών ΒΑ Αττικής

Ονομάζομαι Κουκουτής Κωνσταντίνος είμαι Ανθυπαστυνόμος και υπηρετώ στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής. ΜΑΧΙΜΟΣ σε όλα μου τα χρόνια υπηρετώ σε
υπηρεσίες, ''πρώτης γραμμής '' και έχω δώδεκα (12) Επαίνους από αυτές.
Στις τελευταίες εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, πήρα την απόφαση να θέσω για πρώτη φορά υποψηφιότητά για έναν νέο, δυναμικό και διαφορετικό συνδικαλισμό από αυτόν που έχουμε συνηθίσει. Οι συνάδελφοι-μέλη της Ένωσης με εκλέξανε στο Διοικητικό Συμβούλιο και Αντιπρόσωπο στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. με την παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. Βορειοανατολικής Αττικής.
Απουσίασα από τα δυο (2) τελευταία Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης, καθώς βρισκόμουν εκτός Αττικής με την οικογένειά μου, διανύοντας την κανονική μου άδεια. Αλίμονο αν περίμενα πότε θα σταλθεί πρόσκληση για διοικητικό συμβούλιο, ενώ είχα την καλοκαιρινή μου άδεια. Δεν νομίζω να χρειάζεται να το αναλύσω περισσότερο!
Η ημερομηνία των διοικητικών συμβουλίων δεν καθορίζεται από εμένα και το τηλέφωνο μου είναι, ήταν και πάντα θα είναι ανοιχτό. Όμως ποτέ δε χτύπησε. Συνδικαλιστικές άδειες δεν έχω όπως αλλά μέλη του ΔΣ! Ως εκλεγμένος συνδικαλιστής που προασπίζεται τα δικαιώματα των συναδέλφων δεν έχω ποτέ αποσπασθεί με έξοδα δημοσίου. Επίσης η επανάληψη, μια φορά, δύο φορές, τρεις φορές....με διαταγές που αποσύρονται και παίρνουν τις θέσεις τους άλλες σε βάρος συναδέλφων .......νόμιμο δεν ξέρω αν είναι Ηθικό όμως;;;;
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ;;;;;;;;
Μετά το περιστατικό αυτό με διαβεβαίωσαν μέλη του Διοικητικού Συμβούλιο πως ο εν λόγω συνδικαλιστής θα παραιτηθεί, γεγονός που μέχρι χθες δεν έγινε γνωστό με καμία δημόσια ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Ένωσης, πέρα την τελευταία ανακοίνωση που ήρθε μετά την αναμόχλευση του θέματος από το ΜΠΡΟΣΤΑ Β/Α.
ΓΙΑΤΊ ΆΡΑΓΕ;;;;;;;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ;
Ερώτημα που θέτω στους συναδέλφους μου που έχουν παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα! Θα συνεχίζω να μάχομαι για κάθε συνάδελφο, είμαι και θα είμαι δίπλα σε όποιον το χρειαστεί.

Κουκουτής Κωνσταντίνος, Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Αστ/κων Β/Α Αττικής, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. Β/Α Αττικής.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια