Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσης Υπαλλήλων Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης:

 Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου, εκ μέρους όλων των συναδέλφων ευχαριστεί την απερχόμενη Δημοτική Αρχή του  Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για την αμέριστη συμπαράσταση και το άμεσο ενδιαφέρον που επέδειξε, παραχωρώντας συγκεκριμένους χώρους (Άνω Σύρο-Ποσειδωνία – Λαζαρέτα) για την προσωρινή φιλοξενία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης και της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου.

                 Η αναγκαιότητα εκκένωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων της Υπηρεσίας μας λόγω επικινδυνότητας του κτιρίου, επέφερε την κατεπείγουσα μεταστέγαση.

                Απευθύνουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στον Διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης κ. Γιώργο Βακόνδιο, ο οποίος με συντονισμένες και άμεσες ενέργειες αποδέχτηκε το αίτημά μας για κοινή χρήση του χώρου των εγκαταστάσεων του Βιολογικού Καθαρισμού (Λαζαρέτα), όπου φιλοξενήθηκε το μεγαλύτερο τμήμα της Υπηρεσίας μας (Βάρδιες, Γρ.Κινήσεως, Γραμματεία κ.α.).

                Η παραμονή μας στους ανωτέρω χώρους διήρκησε περίπου 3 μήνες και στο διάστημα αυτό εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου που διανύουμε, η  συνεργασία μας με το υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου χαρακτηρίζεται κατά γενική ομολογία άψογη.

      Η διαδικασία ολοκληρώθηκε προ λίγων ημερών με την εγκατάστασή μας στο συγκρότημα του πρώην γυμναστηρίου “Μετάλλαξη”, στην περιοχή “Ροζιά” Μάννα, όπου θα στεγάζεται εφεξής από κοινού η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης, η  Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου και το Σωματείο μας.

     

 


                                                                                ΕΚ ΤΟΥ   Δ.Σ.

 

         -Ο-                                                                                                                          -Ο-

Γεν. Γραμματέας                                                                                                             Πρόεδρος

 

             Τασιούλης Γεώργιος                                                                                          Ρούσσος Σταύρος