ΥΕΘΑ: Συνοδεία της στρατιωτικής ηγεσίας βρέθηκε στο Γ’ Σώμα Στρατού


Παρά την έναρξη της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων να «πρωταγωνιστεί», ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος πραγματοποίησε επίσκεψη στο
Αρχηγείο του Γ’ Σώματος Στρατού.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από την στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας συνομίλησε και ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Γ’ ΣΣ, σχετικά με τις τρέχουσες δραστηριότητες και επιχειρησιακές δυνατότητες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ:

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, επισκέφθηκε χθες, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, και τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη, επισκέφθηκε το Αρχηγείο του Γ’ Σώματος Στρατού (Γ’ ΣΣ/ NRDC-GR), στη Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχτηκε ο Διοικητής Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Κούτρας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές δυνατότητες, τις εξελίξεις και την αποστολή του Γ’ Σώματος Στρατού.
Στην επίσκεψη παρέστη και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου.
Δείτε φωτογραφίες: