Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΔΑΚΥΠΣ: Απάντηση για τις εμμονικές καταγγελίες κατά του Προέδρου των Πυροσβεστών Αττικής

Ανακοίνωση τής Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Πυροσβεστών Αττικής: Με λύπη μας είδαμε την ανακοίνωση που ανάρτησε και προώθησε σε διάφορα μέσα ο συνδυασμός των Ανεξάρτητων
Πυροσβεστών της Αττικής, η οποία δείχνει  για μια ακόμα φορά τη φτηνή και αντισυναδελφική νοοτροπία τους με την  στοχοποίηση του κ. Ψαλτάκου και των άλλων σας συναδέλφων σας στο  Δ.Σ της ΕΥΠΣ Περιφέρειας Αττικής, στο όνομα  της δήθεν συνδικαλιστικής κριτικής  και με επίπεδο φρασεολογίας μαθητών Δημοτικού Σχολείου χειρίστης μορφής!
 Τελικά, κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν  και να αποδεχτούν την συντριπτική ήττα τους στις τελευταίες εκλογές, γεγονός που αποδεικνύεται από την φασαρία που προσπάθησαν να κάνουν, τις έκνομες ενέργειες τις οποίες έκαναν μέλη της παράταξής τους για τις οποίες έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη αλλά και τους τραμπουκισμούς τους κατά την διάρκεια της διαδικασίας, τόσο κατά του Νομικού Συμβούλου του Σωματείου - του οποίου τώρα ζητούν την συνδρομή.
  Αφού η λάσπη τους δεν έπιασε τόπο στις εκλογές, με την γνωστή τους τακτική των ύβρεων δηλαδή, της απαξίωσης και των απρεπών χαρακτηρισμών, προσπαθούν να προκαλέσουν όπως και τότε, τον Πρόεδρο Δ.Σ. της ΕΥΠΣ Αττικής κ. Ψαλτάκο, μέλος της παράταξής μας, εγκαλώντας τον για απραξία,  επιδεικνύοντας ότι αυτοί βρέθηκαν με το Αρχηγό του Σώματος, για ένα θέμα το οποίο είχε ήδη τεθεί σε αυτόν από το Προεδρείο και αφορά την ιδιαίτερη συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου συναδέλφου, ο οποίος ελέγχεται συνεχώς πειθαρχικά  λόγω των προσωπικών ιδιαιτεροτήτων που παρουσιάζει και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να ζητάει διάφορα ποσά από το Ταμείο της Ένωσης (σχεδόν κάθε έξι μήνες), ώστε να κινηθεί δικαστικά κατά των Διοικητών των Υπηρεσιών που τον ελέγχουν!
 Ξέχασαν επίσης στη σοβαρή τους αυτή καταγγελία να αναφέρουν ότι ήταν επιθυμία του συναδέλφου αυτού για μετακίνησή του και όχι αναίτια! Για’ αυτόν τον συνάδελφο, υποψήφιο με τον συνδυασμό του, κόπτεται ο ανεξάρτητος – εξαρτημένος πυροσβέστης κ. Τσιλίκας, προς ενημέρωση των υπολοίπων συναδέλφων!!!   
 Υπενθυμίζουμε, προς επιβεβαίωση των γραφόμενών μας, ότι από αρχές του έτους στις 4 από τις 5 ανακοινώσεις τους, το πρόσωπο που στοχοποιείται είναι ο Πρόεδρος της Ένωσης Ψαλτάκος Παναγιώτης, με συνεχείς προσωπικές και προσβλητικές επιθέσεις στο πρόσωπό του, αποδεικνύοντας περίτρανα το ήθος και το συνδικαλιστικό τους επίπεδο.
Αφού λοιπόν επιθυμούν να τα κάνουμε όλα «λιανά» ας μάθουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι ότι:
·         Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ψαλτάκος, πήγε στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μαζί με τους άλλους συναδέλφους, μετά από δεκάωρο (10) αυθημερόν ταξίδι, όπως έπρεπε. Εσείς που βρισκόσασταν κ. Τσιλίκα; Σε ποιές παραλίες της Αττικής; Ενοχληθήκατε για φωτογραφίες του Προέδρου προσπαθώντας να δικαιολογήσετε την ανυπαρξία σας.  Ή μήπως απουσιάζατε διότι έλειπε ο μπουφές και η διανυκτέρευση και τώρα μας καταγγέλλετε εκ του καναπέως, ως συνήθως;

·         Ο Πρόεδρος της Ένωσης, ο συνδικαλιστικά «ανήλικος» κατά τον έμπειρο κ. Τσιλίκα, δικαιούται να λαμβάνει όπως όλοι,

·          την κανονική του άδεια του καλοκαιριού, ενώ όλες τις ημέρες των γενικών επιφυλακών, βρίσκονταν στην Υπηρεσία του στην πρώτη έξοδο, με ατελείωτες ώρες εργασίας, όπως και όλοι οι συνάδελφοι και όχι σε κάποια δροσερή κλιματιζόμενη αίθουσα.

·          Ο κ. Τσιλίκας και η παρέα του θυμούνται τις καταγγελίες και το λόγο του πεζοδρομίου που εκφέρουν, στην πρεμούρα τους να υπερασπιστούν κάποιο πρωτοπαλίκαρο της παράταξής τους χωρίς να δείχνουν την ίδια ευαισθησία για άλλους συναδέλφους που δεν τους προτιμούν συνδικαλιστικά! Τώρα θυμήθηκαν κάποιον συνάδελφο  με θέμα υγείας ενώ άλλοι δεκάδες συνάδελφοί μας με τα ίδια και χειρότερα προβλήματα, έχουν  ξεχαστεί  για ευνόητους λόγους!
Αλήθεια γιατί δεν καταγγέλλουν την Διοίκηση για τις παρανομίες τους αν υπάρχουν  και καταφεύγουν σε προσωπικές επιθέσεις κατά μελών της παράταξής μας;
Εάν ανατρέξει κανείς σε όλες τις ανακοινώσεις και την παρουσία τους μέχρι σήμερα, το μόνο που θα δει είναι στοχοποίηση και προσωπικές επιθέσεις, λάσπη στον ανεμιστήρα, απειλές και απαξιωτικό λόγο για ότι δεν τους βολεύει, αναζητώντας λίγη δημοσιότητα! Καμία εποικοδομητική πρόταση, καμία διάθεση συνεργασίας στα συνδικαλιστικά μας ζητήματα!
Ειλικρινά τους ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν, αναδεικνύοντας το πραγματικό τους πρόσωπο! Οι υπηρεσίες όμως που προσφέρουν στα συνδικαλιστικά μας δρώμενα είναι κάκιστες και απαξιώνουν τις προσπάθειες όλων των υπολοίπων που αγωνίζονται και συμπαραστέκονται πραγματικά στα προβλήματα των συναδέλφων.
Εμείς είμαστε εδώ, μακριά από τα φαινόμενα αυτά, δίπλα σε κάθε συνάδελφο που μας χρειάζεται πραγματικά! Δεν διεκδικούμε το αλάθητο, δεχόμαστε κάθε καλόπιστη κριτική αλλά δεν ανεχόμαστε την κακοήθεια των δήθεν και αλά κάρτ υπερασπιστών των συναδέλφων!
Ας αντιληφθούν πλέον την πραγματικότητα της εποχής μας και τους ενημερώνουμε ότι έχουμε να επιτελέσουμε δημιουργικό έργο και δεν θα ασχοληθούμε ξανά  στο μέλλον για συνδικαλιστικές και ιδιοτελείς μικρότητες.             
Για την Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ. Περ. Αττικής
                                                                                  και τα  μέλη της
                                                                                 Ο Επικεφαλής
                                                                                Ψαλτάκος Παναγιώτης





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια