Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση ΝΑ Αττικής συγχαίρει τους αστυνομικούς του ΤΑ Κορωπίου


Ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Οι επιτυχίες των Υπηρεσιών Ασφαλείας συνεχίζονται, παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ειδικότερα, το βράδυ της
Παρασκευής 30/08/2019, σε μονοκατοικία στο Κορωπί εκτυλίχθηκαν σκηνές, σαν από ταινία δράσης του Hollywood, με «Πρωταγωνιστές» μέλη αδίστακτης συμμορίας που μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται και στη διακίνηση ναρκωτικών.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι τέσσερις (4) κακοποιοί εισέβαλαν σε οικία στο Κορωπί Αττικής, προκειμένου να προβούν σε κλοπή.
Ο ιδιοκτήτης της οικίας τους αντιλήφθηκε, αντιστάθηκε και οι κακοποιοί τον ξυλοκόπησαν άγρια, ενώ παράλληλα έβαλαν φωτιά στην μονοκατοικία του και φεύγοντας πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.
Κατόπιν συντονισμένης και εκτεταμένης έρευνας στην περιοχή, τα ξημερώματα του Σαββάτου 31/08/2019, αστυνομικοί του Τ.Α. Κρωπίας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ν/Α Αττικής (Υ.Α.Ν/Α.Α.) και της Ο.Π.Κ.Ε., εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο (2) από τους τέσσερις (4) δράστες.
Πρόκειται για έναν 43χρονο Αλβανό κι έναν 23χρονο Έλληνα, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και περί όπλων καθώς και για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης και του εμπρησμού. Από περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε σε οικίες και παραπήγματα αυτών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 2 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ηρωίνη συνολικού βάρους 13 γραμμαρίων,
  • 2 δενδρύλλια κάνναβης,
  • 45 κυνηγετικά φυσίγγια,
  • 6.715 ευρώ προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,
  • 2 κινητά τηλέφωνα,
  • 16 κάλυκες φυσιγγίων πυροβόλου όπλου και πολεμικού τυφεκίου.

Επίσης, κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ. φορτηγό που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας για τις μετακινήσεις τους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ακόμη συνεργών τους.
Παρά την έλλειψη προσωπικού και το πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Υ.Α.Ν/Α.Α. και το Τ.Α. Κρωπίας, οι συνάδελφοι επέδειξαν για άλλη μία φορά επαγγελματισμό, ζήλο και αυταπάρνηση, αποδεικνύοντας περίτρανα πως η Ελληνική Αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη για την ασφάλειά του.
Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες τους θα συνεχιστούν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ        ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΠΑΡΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια