Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Και άλλες συλλήψεις στην ΑΣΟΕΕ για λαθρεμπόριο τσιγάρων


24 ώρες μετά την επιχείρηση τής ΕΛ.ΑΣ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο για την πάταξη τού παρεμπορίου και τη σύλληψη τριών υπηκόων Μπαγκλαντές για λαθρεμπόριο τσιγάρων, οι
αστυνομικοί -σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr- πέρασαν χειροπέδες σήμερα σε άλλους δύο αλλοδαπούς για την ίδια κατηγορία.
Αστυνομικοί, που ήταν στην περιοχή και επιτηρούσαν το χώρο του πανεπιστημίου, προκειμένου να μην επιτρέψουν στους λαθρέμπορους να επιστρέψουν, αντιλήφθηκαν δύο υπηκόους Μπαγκλαντές (και σήμερα) να επιχειρούν να περάσουν μέσα στο χώρο της ΑΣΟΕΕ, αλλά από την πίσω πλευρά, δεκάδες κούτες λαθραίων τσιγάρων. Τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες.
Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί ανέφεραν στο bloko.gr πως οι σημερινές συλλήψεις είναι μία τρανή απόδειξη πως η χθεσινή επιχείρηση τής ΕΛ.ΑΣ δεν έγινε για το θεαθήναι, αλλά η Αστυνομία θα συνεχίσει να έχει ουσιαστική παρουσία στην περιοχή και να διασφαλίζει έτσι την ανεμπόδιστη προσέλευση φοιτητών και καθηγητών, αλλά και γενικότερα τη λειτουργία του Οικονομικού Πανεπιστημίου, χωρίς να εμποδίζει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια