Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γραμματέας Συνοριακών Έβρου: Προσλήψεις - Οτιδήποτε άλλο είναι μπάλωμα και ημίμετρο

Δημοσιεύουμε κείμενο του γραμματέα των Συνοριακών Εβρου: Δυστυχώς το μεταναστευτικο είναι διπλωματικο όπλο στα χέρια της Τουρκίας, ένας διπλωματικος μοχλος πίεσης της τουρκικής
κυβέρνησης προς την Ευρώπη. Τους τελευταίους μήνες η πίεση των μεταναστευτικων ροών στο Ν. Έβρου θυμίζει επίπεδα του 2012, τα ακριτικα χωριά του Β. Έβρου αντιμετωπίζουν μεγάλα και έντονα προβλήματα. Με τελευταίο την επίθεση που δέχθηκε ο δάσκαλος από τους παρατυπους μετανάστες, παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί το τελευταίο χρόνο σε ολόκληρο τον ορεινό όγκο.
Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου κατά την τελευταία επίσκεψη του Υπουργού κ Χρυσοχοϊδη ζήτησε ΑΜΕΣΑ προσλήψεις Συνοριακών Φυλάκων με το κριτήριο της εντοποιοτητας καθώς οι Υπηρεσίες συνοριακης φύλαξης και διαχείρισης βρίσκονται σε έναν διαρκή άτυπο πόλεμο, η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε πόλεμο, το αίσθημα ασφάλειας αλλά και το ηθικό των συναδέλφων έχουν καταρρακωθει. 
Είναι απαίτηση της τοπικής κοινωνίας οι προσλήψεις, οτιδήποτε άλλο είναι μπαλωμα και ημιμετρο στις απαιτήσεις των καιρών.


Δερβεντλης Δημήτρης 
Γραμματέας ένωση Συνοριακων νόμου Έβρου κ μέλος ΠΟΣΥΦΥ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια