Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απάντηση Σταματάκη στον Ταμία του ΣΕΦΕΑΑ: Ο βήχας και ο παράς κρύβονται ο ρατσισμός ποτέ


Διαβάστε την ανάρτηση τού Γιώργου Σταματάκη, προέδρου της Ένωσης Δυτικής Αττικής: Όσον αφορά την απαράδεκτη δήλωση συνδικαλιστή για τα Εξάρχεια, την σκούπα και τα σκουπίδια, η
Ομοσπονδία μας άμεσα πήρε μέτρα.
Για το ομοφοβικό και ρατσιστικό σχόλιο «Οι πανελλαδικές σας, χάρισαν σε εσάς και στην αστυνομία μας το καμάρι της αξιοκρατίας σας, τον λεβέντη σας, που τίμησε την Ελληνική σημαία και το εθνόσημο χαρίζοντάς σας το πιο παθιασμένο γλωσσόφιλο στην Ιστορία και σας είπε ότι θα φιλιέμαι και με όποιον θέλω !!!» τον λόγο πλέον νομίζω έχουν άλλοι οι οποίοι πιστεύω να μην προσποιηθούν ότι δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν διάβασαν. 
Προσωπικά θα υπερασπιστώ ακόμα και αν διαφωνώ τον κάθε άνθρωπο να έχει δικαίωμα στην ζωή, στα πιστεύω του και στα θέλω του όπως επίσης θα βρεθώ απέναντι σε κάθε έναν που με τον λόγο του και τις πράξεις του προσβάλλει την ανθρώπινη ύπαρξη. 
Καλύτερα είναι πριν μιλήσει κάποιος να βουτά την γλώσσα στο μυαλό του, προϋπόθεση όμως είναι να υπάρχει: όχι φυσικά η γλώσσα αλλά το μυαλό. Δεν θα επανέλθω σε κανένα σχόλιο, άλλωστε όπως έλεγαν οι παλιοί το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια