Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανεξάρτητοι Πυροσβέστες: Ύποπτη αδράνεια του προέδρου της Ένωσης Αττικής

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Πυροσβεστών Αττικής: αναρωτιόμαστε πλέον πόσο άτυχοι είμαστε που έχουμε για πρόεδρο του Σωματείου Αττικής τον κ. Ψαλτάκο Π.

Το καινούργιο «κρούσμα» συνδικαλιστικής ανικανότητάς του, τόσο του ιδίου όσο και της παράταξής του «Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ», μας άφησε άφωνους.
Τον καταγγέλλουμε για καθολική, πλέον και προκλητική αδιαφορία και απουσία από κάθε είδους αποτελεσματικής αντιπροσώπευσης των συναδέλφων μας πυροσβεστών.
Τέλος Ιουλίου συνάδελφος και μέλος του Σωματείου μας, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση Υπηρεσίας γραφείου, κατήγγειλε εγγράφως ότι τον μετακινούν αναίτια και «εν δυνάμει» παράνομα, μαζί με άλλους 05 υπαλλήλους από τη Διαχείριση Χρηματικού, συνάδελφοι με αναρρωτικές άδειες, χειρουργημένοι κάποιοι από αυτούς, εν μέσω αντιπυρικής περιόδου και ο γραμματέας του Σωματείου, κ. Πουτούρης Αθανάσιος, του τηλεφώνησε, «άκουσον -       άκουσον», μετά από 03 ημέρες!!!
Το προεδρείο ενώ είχε λάβει και φαξ και e-mail δεν ανταποκρίθηκε άμεσα όπως όφειλε.
Να θεωρήσουμε τυχαίο το γεγονός ότι ενώ βρισκόμασταν στο γραφείο του Αρχηγού του Π.Σ. για να του αναφέρουμε το σοβαρό αυτό γεγονός, για το οποίο έδωσε άμεσα λύση,  ο γραμματέας του Σωματείου τότε τηλεφώνησε στον συνάδελφο, για να τον διαβεβαιώσει ότι θα συζητηθεί το αίτημά του στο Δ.Σ. που θα γίνει 15 με 20 Σεπτεμβρίου?...
Για να σας το κάνουμε «λιανά»…
Εάν εσύ συνάδελφε πυροσβέστη έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα με την Υπηρεσία σου ο πρόεδρος του Σωματείου σου και οι βοηθοί του, δηλαδή τα μέλη του Προεδρείου που «κυβερνάνε» το Σωματείο, θα σε βοηθήσουν μετά από 1,5 με 02 μήνες!!!
Αντί να ενεργοποιήσει το νομικό σύμβουλο του Σωματείου και να συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. για ένα συνάδελφο και μέλος του Σωματείου που πληρώνει εισφορές σχεδόν 20 χρόνια προτίμησε να κάνει διακοπές?
Κατακρίνουν τους συναδέλφους που δεν εγγράφονται μέλη μας και για αυτόν που έχει δώσει από την τσέπη του όλα αυτά τα χρόνια σχεδόν 1000 ευρώ, δεν ξοδεύουν ούτε 1 ευρώ για τηλεφώνημα.
Εάν δεν έχετε νομική κάλυψη να μας το πείτε και να του επιστρέψετε τουλάχιστον τα μισά του χρήματα, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, να εκπροσωπηθεί από έναν δικηγόρο εκτός της Ένωσης.
Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Ψαλτάκο Π. ότι περιμένουμε πάνω από 05 χρόνια να ενηλικιωθεί συνδικαλιστικά ή να έχει το θάρρος και την ευθιξία εφόσον δεν επιθυμεί να ασκεί τα καθήκοντά του ως πρόεδρος, προς όφελος του πυροσβέστη, να παραιτηθεί.
Και καλό θα ήταν όταν θα απαντήσει για τα γεγονότα και όχι σε «δήθεν κατηγόριες» που λέει ότι «εκτοξεύουμε» εναντίον του, να απαντήσει ο ίδιος. Την τελευταία φορά τον ρόλο αυτό τον ανέλαβε ο φίλος του και προφανώς «συνδικαλιστικός του κηδεμόνας», κ. Σταθόπουλος Δ.
Θέλουμε να «φρεσκάρουμε» τη μνήμη του, υπενθυμίζοντάς του ότι οφείλει να είναι πρόεδρος όλων των εργαζομένων.
Δεν είναι μόνο πρόεδρος του Πειραιά.
Δεν είναι μόνο πρόεδρος των «δικών του παιδιών» - της παρέας του.
Δεν είναι μόνο πρόεδρος της παράταξής του «Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ.».
Πότε θα το καταλάβει?
Όταν βγει σε λίγο καιρό στη σύνταξη?
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ «Δ.Ε.Θ.» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ-ΓΡΗΓΟΡΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
    
«Άιντε» πυροσβέστη… σε κάνα μήνα που θα μαζευτεί το Δ.Σ., αφού το προεδρείο πιεί το καφεδάκι του, θα περιμένεις εσύ να σου λύσει το πρόβλημα η παρέα της «Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ.»?
Εσείς που τον εκλέξατε, με την ψήφο ή την αποχή σας, καλά να πάθετε???
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.





 Τα μέλη του Συνδυασμού:                                                                                Επικεφαλής «Α.Π.Α.»
Κατσαβριάς Κων/νος-Πυρ/μος                                                                        Ιωάννης Δ. Τσιλίκας       Κώστας Ελευθέριος-Αρχ/στης                                                                                    Πυρ/μος
Μοιράγιας Αθανάσιος-Αρχ/στης
Μπαγλάνης Αναστάσιος-Αρχ/στης                        http://anexartitoipyrosvestes.blogspot.com/
Μπαρμπαγιάννης Ιωάννης-Αρχ/στης                                                                     Τηλ: 6936187006
Μωυσίδης Ιωάννης-Πυρ/μος                                                                                             10-09-2019
Πολίτης Αναστάσιος-Πυρ/στης
Σκιαδόπουλος Γρηγόριος-Αρχ/στης
Τσικρικάς Γρηγόριος-Πυρ/μος
Τσιώλης Ιωάννης-Πυρ/μος





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια