Τα αποτελέσματα των εκλογών του ΔΣ στην Ομοσπονδία των Λιμενικού Σώματος


Ανακοίνωση τής Ομοσπονδίας των Λιμενικών: Στις 13 και 14 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε το 22ο Συνέδριο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. για την έγκριση διοικητικών και οικονομικών
πράξεων, προγράμματος δράσης και ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας μας.
Το σύνθημα του συνεδρίου μας «με τη δύναμη της ενότητας» επικράτησε και στις εργασίες του με όλους τους συνέδρους να τοποθετούνται σε κλίμα συναδελφικότητας και αλληλεγγύης ενώ αναφέρθηκαν προβλήματα που ταλανίζουν το σώμα και τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κατατέθηκαν προτάσεις και αναλύθηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις.
Εγκρίθηκαν:
Ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ. καθώς και ο προϋπολογισμός.
Ομόφωνα το πρόγραμμα δράσης της Ομοσπονδίας, το οποίο περιλαμβάνει θεσμικές, οικονομικές και συνταξιοδοτικές διεκδικήσεις των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Κατά τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών κατατέθηκαν δύο (2) εκλογικοί συνδυασμοί ως εξής:
Αποτελέσματα:
Εγγεγραμμένοι: 169
Ψήφισαν 165 – Έγκυρα 165
Εκλογικοί συνδυασμοί
έλαβαν
Εκλέγουν στο Δ.Σ.
ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
127
15 μέλη
ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
38
4 μέλη
Με τη δύναμη της ενότητας, που ήταν και το κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου μας η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. ευχαριστεί όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν δημιουργικά στις εργασίες του συνεδρίου μας.
Έχουμε μπροστά μας ένα νέο ξεκίνημα για την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και απαιτείται από όλους μας να αγωνιστούμε ενωμένοι, με τη μέγιστη συσπείρωση, αξιοποιώντας όλες μας τις δυνάμεις επιδιώκοντας λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Τις επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα το νεοεκλεγέν Δ.Σ. σύμφωνα με όσα ορίζει το καταστατικό και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.