Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΓΓΡΑΦΟ: Με δαπάνες Δημοσίου και για μόλις τρεις μήνες οι αποσπάσεις στα Τμήματα Τροχαίας στην Κρήτη


Ένα αποκαλυπτικό έγγραφο για το θέμα της ενίσχυσης με προσωπικό των Τμημάτων Τροχαίας στην Κρήτη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Parakritika.gr. Πριν από λίγες ημέρες και μετά από παρέμβαση του Πρωθυπουργού, απεστάλη σχετικό έγγραφο από τον Επιτελάρχη και πρώην ΓΑΔ Κρήτης, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη, προς όλες τις Περιφερειακές Γενκές Αστυνομικές Διευθύνσεις, με βάση το οποίο ζητούνταν να ενημερωθεί το προσωπικό τους που επιθυμεί να αποσπαστεί ή να μετακινηθεί προσωρινά στα τμήματα Τροχαίας στην Κρήτη.

Μάλιστα, από το Αρχηγείο ζηούνταν να προσκομιστούν τα στοιχεία και οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μέχρι το αργότερο την ερχόμενη Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και έως τις 3 μ.μ.

Φαίνεται όμως ότι το ενδιαφέρον ήταν… μάλλον μηδενικό και έτσι χθες Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. επανέρχεται με νέο έγγραφο, σχεδόν όμοιο με το προηγούμενο, με δύο όμως βασικές διαφορές!

Από τη μία αναφέρεται ότι η μετακίνηση των αστυνομικών που θα ενισχύσουν τα Τμήματα Τροχαίας στην Κρήτη θα είναι διάρκειας μόλις τριών (3) μηνών και από την άλλη ότι η συγκεκριμένη απόσπαση θα γίνει με δαπάνες Δημοσίου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ:


πηγή: parakritika.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια