Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση ΒΑ Αττικής: Τιποτολογίας το Ανάγνωσμα

Διαβάστε την απάντηση τής Ένωσης Βορειοανατολικής Αττικής στην ανάρτηση τού bloko.gr με τίτλο ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ :Ο συνδικαλιστής ζητά την ψήφο τωνσυναδέλφων του για
να υπερασπίζεται τα δικαίωματα τους και όχι για να τουςπαίρνει τις θέσεις στα νησιά: Η ανάρτηση του «Bloko.gr», μετά από «κείμενο-καταγγελία» του συνδυασμού Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. Β/Α Αττικής,
το οποίο όλως συμπτωματικά δεν υπογράφεται από φυσικό μέλος της παράταξης, επιχειρεί εκ του πλαγίου να δημιουργήσει θέμα ‘’εκ του μη όντως’’, για την απόσπαση συναδέλφου μας σε νησί τον προηγούμενο μήνα. Αφαιρούν εκ προïμίου και με μόνη ιδιότητα αύτη του ‘’συνδικαλιστή’’, τη δυνατότητα να αποσπασθεί και  να αντιμετωπίσει τις αυξημένες οικονομικές του δυσκολίες, όπως και κάθε άλλος συνάδελφος.
 Παρεμπιπτόντως, σκόπιμα λησμονούν να αναφέρουν, ότι ο συγκεκριμένος είχε ήδη παραιτηθεί από κάθε θέση, που κατέχει στο Δ.Σ.. Βεβαίως είναι εξαιρετικά πιθανόν το μοναδικό μέλος του Δ.Σ, να μην ήταν σε θέση να το γνωρίζει αυτό, συνεπικουρουμένης  και της θερινής ραστώνης αφού απουσίαζε από τα επίμαχα Δ.Σ.
            Πληροφορούμε λοιπόν τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου ότι εντελώς συμπτωματικά (!!), οικονομικές ανάγκες είναι ενδεχόμενο να έχουν όλοι οι συνάδελφοι ανεξαιρέτως.
Αφίσταται λοιπόν της ηθικότητας και της δεοντολογίας το συγκεκριμένο κείμενο και δεν περιποιεί τιμή στον συντάκτη. Η συγκεκριμένη αναφορά δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί επ’ ουδενί αντιπολιτευτικό κείμενο-δράση και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.
Επιλογικά για το θέμα θα θέλαμε να πληροφορήσουμε ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα από τον κ. ΚΟΥΚΟΥΤΗ Κων/νο αιρετό μέλος του Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. Β/Α Αττικής. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την συγκεκριμένη ανάρτηση εξέφρασε παντελή άγνοια για το θέμα και έχουμε την αίσθηση ότι δημιουργούνται εύλογοι συνειρμοί και απορίες για το τι συμβαίνει πλέον στην παράταξη του Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. Β/Α Αττικής.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια