Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαλκίδα: Οδηγός καταγγέλλει αστυνομικό για κατάχρηση εξουσίας και ανάρμοστη συμπεριφορά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το περιστατικό, που συνέβη πριν λίγες μέρες, ξεκίνησε όταν ήταν μπροστά στα Δικαστήρια της Χαλκίδας με το αυτοκίνητο του, μάρκας ΒΜW (σ.σ. είναι το αυτοκίνητο που δείχνει στη
φωτογραφία), όταν σταμάτησε κάποια στιγμή έξω από μία τράπεζα και κατευθύνθηκε στη συνέχεια προς τη Παλαιά Γέφυρα.
Μόλις έφτασε στη Παλαιά Γέφυρα είδε ένα περιπολικό να τον καταδιώκει από πίσω, καλώντας τον μάλιστα από το μεγάφωνο να σταματήσει, φωνάζοντας του «Κάντε άκρη κύριε σε καταδιώκω...», ενώ ο ίδιος πήγαινε με 20 χλμ, όπως τονίζει.
Εκείνος σταμάτησε, και τότε είδε έναν αστυνομικό της Τροχαίας να κατεβαίνει από το περιπολικό και να έρχεται προς το μέρος του, χωρίς να υπάρχει στο περιπολικό άλλος συνάδελφος του αστυνομικού όπως συνηθίζεται στους ελέγχους.
«Μου πήρε τα χαρτιά πάνω στη γέφυρα και τον ρώτησα τι έγινε; Εκείνος μου είπε "μπέκα μέσα και βούλωστο". Μετά πήρε τα χαρτιά και μπήκε μέσα στο περιπολικό. Του χτυπάω το παράθυρο και του λέω "τι έχει γίνει;" Μου λέει έχεις μία κλήση 1.300 ευρώ για επικίνδυνους ελιγμούς και εγώ του λέω "για ποιο λόγο; δεν έκανα κάτι τέτοιο" και μου λέει "σκάσε θα πάρω τις πινακίδες". Κατέβηκε από το αυτοκίνητο, πήγε να πάρει τις πινακίδες και του λέω "δεν θα πάρετε τις πινακίδες" Τότε με έσπρωξε και μου΄ πε "φύγε από δω, κάνε ότι φεύγεις και θα σε γαμ@σω" και άλλα διάφορα", τονίζει ο Δημήτρης Ντεγιάννης, ο οποίος στη συνέχεια μετέβη στη Τροχαία Χαλκίδας όπου τελικά δεν του έδωσαν τις πινακίδες. Δεν υπόγραψε την κλήση και ζήτησε το ΑΣΜ του αστυνομικού για να του κάνει μήνυση, αλλά ο Αξιωματικός Υπηρεσίας του είπε να ξαναπάει την επόμενη μέρα που θα ήταν ο Διοικητής.
«Ξαφνικά η κλήση των 1.300 ευρώ εξαφανίστηκε...»
Ο Δημήτρης Ντεγιάννης πήγε λοιπόν την επόμενη μέρα στη Τροχαία Χαλκίδας αλλά η κλήση των 1.300 ευρώ είχε εξαφανιστεί όπως αναφέρει και τονίζει ότι του έδωσαν τελικά μία άλλη κλήση 155 ευρώ με την αιτιολογία αυτή τη φορά ότι βρισκόταν με το α σε διάβαση πεζών.
Μάλιστα, όπως λέει, ζήτησε από την Τροχαία να παρθεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος «NET FOOD CAFE» που βρίσκεται στην οδό Φαρμακίδου, ώστε να αποδείξει ότι δεν είχε κάνει ελιγμούς, αλλά αυτό δεν έγινε.
«Μου κράτησαν τελικά και τις πινακίδες για 10 μέρες χωρίς λόγο. Τους ζήτησα να πάρω το υλικό από τις κάμερες του NET FOOD γιατί μου είπε εκεί ότι έκανα τα γύρω-γύρω αλλά δεν έγινε ποτέ...»
Τελικά το περιστατικό έκλεισε εκεί προς το παρόν, χωρίς μηνύσεις (εως τώρα τουλάχιστον), ενώ ο 31χρονος επισημαίνει στο EviaZoom.gr ότι είχε απευθυνθεί μέσω τηλεφώνου στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, όπου κατήγγειλε τα γεγονότα που αναφέρει, ωστόσο του δήλωσαν ότι η υπηρεσία τους δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί ασχολείται με άλλου τύπου καταγγελίες, όπως η δωροδοκία κ.λ.π.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια