Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δωδεκάχρονος απέτρεψε τον… στραγγαλισμό της μητέρας του

Ένα 12χρονο παιδί έσωσε τη μητέρα  του από βέβαιο θάνατο, όταν ένας 42χρονος, που αναζητείται από την Αστυνομία, προσπάθησε να τη στραγγαλίσει! Το απίστευτο περιστατικό
έγινε προχθές το μεσημέρι σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδος, όπου η 50χρονη είχε πάει με τον γιο της για να κάνει αγροτικές εργασίες.
Αστυνομικοί στους οποίους απευθύνθηκε η 50χρονη (είναι χήρα με τρία παιδιά) μάς ανέφεραν  ότι η άτυχη γυναίκα έφτασε στο Τμήμα με μώλωπες από τα χτυπήματα, εκδορές, σκισμένα ρούχα και εμφανή τα σημάδια στον λαιμό της από την προσπάθεια που έκανε ο 42χρονος για να την πνίξει. Την άγρια και παραλίγο φονική επίθεση που δέχτηκε πιστοποιεί σύμφωνα με πληροφορίες και η ιατροδικαστική έκθεση που ζητήθηκε από την Αστυνομία.
Η «Π» αναζήτησε και βρήκε την άτυχη γυναίκα, η οποία μας περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε, αλλά και το πώς ο ανήλικος γιο της τα έβαλε με το άτομο που αναζητείται και έσωσε τη ζωή της μητέρας του.
Όπως λέει, η περιπέτειά της ξεκίνησε όταν ο 42χρονος χρειάστηκε να της μεταφέρει χώμα και κοπριά που είχε αγοράσει. «Δεν του είχα δώσει κανένα δικαίωμα νωρίτερα. Απλώς από την επιχείρηση όπου δουλεύει, αγόρασα κοπριά και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης του ζήτησε να τη μεταφέρει στον χώρο μου. Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε το μαρτύριό μου».
Η 50χρονη, η οποία είναι δημόσιος υπάλληλος, παρατήρησε όπως λέει αμέσως την περίεργη συμπεριφορά του 42χρονου. «Έβλεπα ότι περνούσε με το αυτοκίνητο  κάτω από το σπίτι μου χωρίς να έχει λόγο να το κάνει. Με παρακολουθούσε και τον έβρισκα μπροστά μου συνεχώς.
Μου τηλεφωνούσε και προσπαθούσε να μου πιάσει κουβέντα. Από τα πρώτα τηλεφωνήματα τού έδειξα ότι δε μου αρέσει αυτό που κάνει. Πριν λίγες ημέρες μού τηλεφώνησε και πάλι και μου είπε ότι είδε άγνωστα άτομα να είναι στην περιουσία μου. Του είπα ότι δεν πειράζει και να μην με παίρνει τηλέφωνο, εκείνος όμως συνέχισε το ίδιο τροπάριο».
Η 50χρονη θέλοντας να σταματήσει τη στενή παρακολούθηση που υφίσταται, όπως νόμιζε, επικοινώνησε με τον εργοδότη του 42χρονου, λέγοντάς του τι είχε προηγηθεί.
Η απόφασή της να ενημερώσει τον εργοδότη του φαίνεται πως εξόργισε τον 42χρονο. «Προχθές το πρωί πήγα στο χωράφι που έχω μαζί με τον γιο μου. Τον είδα να βρίσκεται στην περιοχή με το αυτοκίνητο, αλλά δεν έδωσα σημασία. Έκλεισα τις πόρτες, πιστεύοντας ότι δε θα μπορέσει να με ενοχλήσει».
Ο 42χρονος, όμως, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 50χρονης, πήγε έξω από την πόρτα και άρχισε να της φωνάζει για να μιλήσουν.
«Μου ζητούσε να ανοίξω την πόρτα κι εγώ του έλεγα να φύγει. Κάποια στιγμή τον είδα να πηδάει τον φράχτη κι αμέσως κινήθηκε προς το μέρος μου. Μόλις με πλησίασε, άρχισε να με βρίζει και να με χτυπάει.
Δε σταμάτησε να μου ρίχνει γροθιές και κλωτσιές, μου έλεγε ότι είμαι “που…” που πήρα τηλέφωνο τον εργοδότη του.
Κάποια στιγμή με έριξε και με τα χέρια του στον λαιμό που προσπάθησε να με πνίξει» αναφέρει η ίδια.
Άκουσε τις φωνές της ο 12χρονος
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 50χρονη στην Αστυνομία, ο 42χρονος δε σταμάτησε να την πιέζει με τα χέρια στον λαιμό. «Δεν μπορούσα να ανασάνω, άρχισα να χάνω τις αισθήσεις μου.
Με όση δύναμη μού είχε απομείνει, έβγαλα μια κραυγή και με άκουσε το παιδί μου. Βλέποντάς με σε αυτή την κατάσταση, πήρε ένα μπουκάλι με κόκα κόλα που βρήκε και έτρεξε να με βοηθήσει.
Πήγε από πίσω του και άρχισε να τον χτυπάει με όση δύναμη είχε. Από τα πολλά χτυπήματα που του κατάφερε ο γιος μου στο κεφάλι ο 42χρονος τα έχασε και έτσι έβγαλε τα χέρια του από το λαιμό μου και δεν κατάφερε να με πνίξει».
Ο 42χρονος αμέσως μετά την πράξη του, πήδηξε και πάλι τον φράχτη και εξαφανίστηκε.
«Το παιδί μου είναι ακόμα σε σοκ. Μου έλεγε ότι βρήκε τη δύναμη να τον χτυπήσει, γιατί έβλεπε ότι θα με σκότωνε. Εκτός από τη μήνυση θα ζητήσω και ασφαλιστικά μέτρα.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έδειξε ότι είναι ικανός για το χειρότερο, δεν είχε κανένα ενδοιασμό να με σκοτώσει μπροστά στον γιο μου».


Θάνος Περβολαράκης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια