Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δύο συλλήψεις για κλοπές από πεζούς και οχήματα


Στο πλαίσιο δράσεων, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας σε πολυσύχναστα σημεία, εμπορικού, ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος
του κέντρου της Αθήνας, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της 3-9-2019  στην οδό Αθηνάς, δύο (2) αλλοδαποί, για κλοπές καθώς και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες εντόπιζαν τα θύματα τους σε πολυσύχναστα σημεία του κέντρου της Αθήνας και στη συνέχεια τους αποσπούσαν τσάντες, πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα.

Σε άλλες περιπτώσεις, εντόπιζαν σταθμευμένα αυτοκίνητα, και έπειτα από θραύση των κλειδαριών ή των παραθύρων, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα από το εσωτερικό τους.

Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
το χρηματικό ποσό των -75- ευρώ
-2- κινητά τηλέφωνα
διαβατήριο Ρωσικών Αρχών
μικροποσότητα κάνναβης

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν, από αρχές Αυγούστου, οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών εκ των οποίων (2) από αυτοκίνητα στο Σύνταγμα και στην Ακρόπολη.

Επιπρόσθετα, οι συλληφθέντες έχουν συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και έχουν εκτίσει σχετικές ποινές φυλάκισης.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για την συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις, συνεχίζονται. 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια