Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσμική Θωράκιση του επαγγέλματος ΤΩΡΑ - Του Δημήτρη Αποστολόπουλου


 Με αφορμή τις συνεχείς επιθέσεις σε Αστυνομικές υπηρεσίες κ Αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της Υπηρεσίας τους!! όπως στο Α.Τ Ζωγράφου με την καταδρομική επίθεση, αλλά κ τις πέτρες κ τους πυροβολισμούς στα περιπολικά στη δυτική Αττική, θα πρέπει να μας προβληματίσουν ως Κοινωνία, Οργανισμό αλλά κ εργαζόμενους κ ιδίως Εκπροσώπους Αυτών. Δεν θα πρέπει να αρκούμαστε μόνο σε δηλώσεις κ γραφίδες!!αλλά θα πρέπει να περάσουμε σε δράσεις:(παρουσιάσεις σε Δήμους.)παρουσιάσεις του έργου κ των δυσκολιών σε πλατείες εμπορικά με οπτικοακουστικό υλικό.
 
 Ενημέρωση φορέων κ διαβήματα σε υπουργεία κ κόμματα, ακόμη κ δικαστική συνδρομή όπου χρειάζεται για την αποκατάσταση συναδέλφων ακόμη κ ηθική ή ψυχολογική. Κορυφαία όμως διεκδίκηση θα πρέπει να είναι η αναγνώριση του επαγγέλματος μας σε επικίνδυνο!!
 
Δεν νοείται εν έτη 2019 να υπάρχει εργατικός νόμος που να γράφει ότι οιοσδήποτε εργαζόμενος είναι φυσιολογικό να εκθέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο αλλά να μην θεωρείται επικίνδυνο το επάγγελμα του!!κ να μην αμείβεται ως τέτοιο.. Παρότι εξαιτίας αυτής, της φύσης του επαγγέλματος που είναι υποχρεωμένος να εκτίθεται σε κίνδυνο, δυσχεραίνεται η θέση του ακόμη κ σε περίπτωση τραυματισμού του για αποζημίωση από αστικό δικαστήριο!! Θεσμική Θωράκιση του επαγγέλματος ΤΩΡΑ!! κ Θεσμική κατοχύρωση ως Επικίνδυνου!!
 
Αποστολόπουλος Δημήτριος
 
Επικεφαλής της (Δυναμικής Αστυνομικών Βορειανατολικής Αττικής)ΔΥ.Α.Β.Α κ υ/φ αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ 2019.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια