Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χτύπησαν φροντιστή ομάδας και έσπασαν αυτοκίνητα στην Πατησίων – Συνελήφθησαν από τη ΔΙ.ΑΣ. (φωτό-βίντεο)

Την ακαριαία αντίδραση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Κυψέλης προκάλεσαν στις 07:30 το πρωί της Δευτέρας οι αναφορές πολιτών για ομάδα ατόμων που προκαλούσε φθορές σε
αυτοκίνητα  στην οδό Πατησίων.
Είχε προηγηθεί η καταγγελία του φροντιστή της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης, πως δέχτηκε αναίτια επίθεση από χούλιγκαν, που τον γρονθοκόπησαν.
Άμεσα στην οδό Πατησίων 388 μετέβησαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. με τους δράστες να τρέπονται σε φυγή προκειμένου να χαθούν μέσα στο πλήθος που βρισκόταν σε λαϊκή αγορά.
Με την βοήθεια των πολιτών, οι αστυνομικοί  της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τα άτομα, που κρύβονταν πίσω από ένα φορτηγό. Άμεσα τους πέρασαν χειροπέδες και τους έβαλαν στα περιπολικά της Άμεσης Δράσης που είχαν καταφτάσει. Στο σημείο υπήρχε πλήθος κόσμου, που είχε δει τα άτομα να σπάνε τα αυτοκίνητα και λόγω της αγανάκτησης που υπήρχε, ήταν θέμα χρόνου να στηθεί «λαϊκό δικαστήριο».
Με απόλυτο επαγγελματισμό οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ και οι συνάδελφοί τους που επέβαιναν στα περιπολικά, τους προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων. Εκεί τους  ανέμεναν παράγοντες και άτομα από το επιτελείο του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Σμύρνης μαζί με το δικηγόρο της ομάδας, προκειμένου να καταθέσουν, ακριβώς επειδή στις 06:30 τα ξημερώματα «χούλιγκαν-μπαχαλάκηδες» τους είχαν επιτεθεί αναίτια και είχαν γρονθοκοπήσει τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας, ενώ είχαν σπάσει αυτοκίνητα του προσωπικού του συλλόγου.
Οι άνθρωποι της ομάδας αναγνώρισαν στα πρόσωπα των προαγόμενων τα άτομα που τους επιτέθηκαν το πρωί, κατέθεσαν εναντίον τους και σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία για διακεκριμένες φθορές, σωματικές βλάβες και σύσταση συμμορίας.
Χάρη στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Κυψέλης και του περιπολικού Α3-2 που επιλήφθηκαν του περιστατικού, οι τρεις Αλβανοί θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.



https://lawandorder.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια