Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο σκοτάδι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τη Λέρο - Ποια η σκοπιμότητα των διαρροών από τις ΕΔ

Πολύ μακριά από την εξιχνίαση τής απώλειας του στρατιωτικού υλικού είναι οι αρχές, σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές του bloko.gr. Όπως ανέφερε υψηλόβαθμος αξιωματικός, εν δυνάμει
ύποπτοι είναι όσοι πέρασαν από τη μονάδα της Λέρου τον τελευταίο χρόνο. Είναι άσκοπο, όμως, να κληθούν να καταθέσουν όλοι αυτοί, καθώς δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για κανέναν.
Αυτό που θέλουν οι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ είναι να αποσαφηνίσουν ποια χρονικά διαστήματα μέσα στους τελευταίους μήνες τους ενδιαφέρουν και τότε να καλέσουν για κατάθεση συγκεκριμένα πρόσωπα. 
Σε δεύτερο χρόνο θα δουν εάν αυτοί δώσουν πειστικές απαντήσεις ή θα πέσουν σε αντιφάσεις, ώστε να έχουν κάτι στα χέρια τους οι αστυνομικοί και να προχωρήσουν.
Η διαδικασία αυτή, όμως, θέλει χρόνο, δεν είναι απλή, αλλά αντίθετα ιδιαίτερα σύνθετη. Εκτός όλων των άλλων δεν μπορούν να έχουν και στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας, καθώς -όπως ανέφεραν στο bloko.gr- αυτές έχουν αρχεία των τελευταίων δεκαπέντε ημερών, ενώ το υλικό φαίνεται πως... έκανε φτερά πολύ νωρίτερα.
Έτσι εύλογα δημιουργείται το ερώτημα: προς τι οι διαρροές από τους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, που από χθες λένε ότι σχεδόν τελείωσε η έρευνα και μάλιστα αναφέρουν και συγκεκριμένο αριθμό υπόπτων;

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια