Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΦΩΤΟ: Στην ένστολη διαμαρτυρία στη ΔΕΘ συμμετείχε η Ένωση Χανίων


Την Παρασκευή 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 από τις 18:00 στον Λευκό Πύργο το σήμα κατατεθέν της ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ οι ενστολοι συνάδελφοι μας Αστυνομικοι, Πυροσβέστες,
Λιμενικοί, και Στρατιωτικοί από όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας ένωσαν τις φωνές τους, ανταποκρινομενοι στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματα μας.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού ΧΑΝΙΩΝ δια μέσω του Προεδρείου της και ΟΛΩΝ των εκλεγμένων αντιπροσώπων της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΧΑΝΙΩΝ στην ΠΟΑΣΥ έδωσε όπως κάθε χρόνο ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρών.
Αμέσως μετά το χαιρετισμό που απηύθυναν τόσο οι διοργανωτές, οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων και της δημοτικής αρχής ξεκίνησε η μεγαλειώδης πορεία που κατέληξε στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης με την επίδοση του ψήφισματος των αιτημάτων μας.
Συγκινησιακή φόρτιση απερίγραπτη δημιουργήθηκε όταν κατά την έναρξη και καθολη τη διαρκεια της πορείας εκατοντάδες λευκά κεριά άναψαν εις μνήμην των ΗΡΏΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΥΝΑΔΈΛΦΩΝ μας που έδωσαν οτι πολυτιμότερο αγαθό είχαν την ίδια τη ΖΩΗ τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Για όλους τους ΗΡΩΕΣ αυτούς οφείλει η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ως φόρο ΤΙΜΗΣ να εισακουσει και να δώσει λύσεις επιτέλους στα δικαια αιτήματα μας.
Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, σε όλες και όλους που παρευρέθησαν ΆΨΟΓΑ ,κυρίως τους Αστυνομικούς συναδέλφους μας που ενεπλακησαν στα πάσης φύσεως ΠΟΛΥΩΡΑ μέτρα ΤΑΞΗΣ της συγκεκριμένης μέρας και διευκόλυναν τόσο εμάς όσο και τους πολιτες από όλα τα κομβικά σημεία που πέρασε η πορεία.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομου ΧΑΝΊΩΝ σας ΔΙΑΒΕΒΑΙΏΝΕΙ ρητά και κατηγορηματικα ότι θα συνεχίσει τον αγώνα όπου, όταν, υπό οιεσδηποτε συνθήκες, ΟΣΕΣ φορές χρειαστεί έως την οριστική ΔΙΚΑΙΩΣΗ.
ΠΡΏΤΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια